Kuorma-auto

Viestiketju:
Kuorma-auto

Se että Nesteen väri ei täsmää todennäköisesti johtuu siittä että on huollon tai jonkun remontin yhteydessä vaihdettu samat nesteet mitä muissakin käytetään.
Entisellä työmaalla huomas kans hyvin mitä eri korjaamot suosi, löyty kaikki vaihtoehdot tosin yleisempänä punainen vaikka noissa alkujaan virallisissa merkeissä alkujaan vihreät nesteet.

Täähän se just monessa etenkin pienemmässä narikassa on, että tilataan se 200l tynnyri jotain plaatua ja sillä mennään koko huollettavan kaluston kanssa.

Ite tosiaan ite ajattelin standardisoida tän pihan jäähynesteet nyt tuohon G13 (GG40) tasoon. Kaikissa paitsi Ategossa onkin jo natiivit G13.

Aiemmissa työpaikoissa meillä kanssa vanhemmissa Ategoissa oli vihreät nesteet -niissä oli muuten melkoisen pieni paisarin nesteen pinnan vaihteluväli kun huusi pakkasaamuina tyhjyyttään ja ihan pikkusen kun lisäsi niin olikin jo ihan täynnä...

Silleen jos kantti kestää ja tietää, että se nesteen vähyys on pientä, niin tuossa on pieni suunnittelun kukkanen. Ota liitin irti, niin summeri ei huuda.

Mutta tuohon vähäiseen lisäystarpeeseen tuon Varion kanssa, sanoisin että jos hyllyssä on jotain, minkä purkin kyljessä ei lue VAG G12 (ilman plussia). Jos ei ole, niin sitten voi miettiä ostaako G11 -sektorin sinivihreää tai jotain muuta.
 
G-laderia ei oo kyllä tullut omistettua, ajettua kyllä. Että sinällään se G puuttuu pihasta.
 
Takaisin
Ylös