10 vuotta! Konekansa-foorumi täyttää 10 vuotta

Viestiketju:
10 vuotta! Konekansa-foorumi täyttää 10 vuotta

Ei tämä pöllömpi foorumi oo, hienoa kun mahtuu samaan paikkaan monenlaista mielipidettä.
 
"Milloin saa kakkua?", kysytään.
Nooh, se voi riippua esitutkinnan tarkkuudesta, syyttäjän mielihaluista ja viimekädessä käräjähenkilöiden näkemyksistä.
Nykyaikana on tämä mahdollisuus aina olemassa. Ihmiset kiihottuu herkästi kun lukevat.
 
Näköjään on sulla pakki tyhjentynyt, parasta ennen päiväys ylitettynä....
Oli jo tovin mutta tässä on ollut sen verran suurta kulua ettei ole nyt oikein irronnut. Tuo alkutalven lomautus söi yhdessä remonttien kanssa pienen kassavajeen.
 
Muistaakseni oli sama päivä kun liityin. Sinisellä yyveekutsua taisit pukata....
Samaa mielipuolta olen edellisen puolimielen kanssa mutta voimme olla tietysti oikeinväärässäkin ehkämahdollisestitaisittenei...
 
Siellähän tuosta tuli mainittua. Näin jälkikäteen tarkasteltuna toimiva konsti.

...prkle täällähän :sensuuri: :paranoia: ... pitää seurata viestimääriä...
 
Kas, just äskettäin tuli 3 vuotta täyteen. Näyttää tulevan 1100 viestiä vuodessa ja pääosin yritän joko kysyä jotain tai kertoa jotain, harvemmin viittuilla tai länkyttää.
 
Sieltähän tämä tuli bongattua, hetken katselin, että mikä homma ennen kirjautumista. Milläs kohtaa Anssi jäi pois, eikös anssi ollut alussa mukana.
 
Tulin klassisesti siniseltä puolelta tänne: ensin seuraamaan jusape:n kiehtovan epätoivoista Pajeron ruosteremonttia. Pohdin pitkään umpilahon suton hitdssminen järkevyyttä, kun selvä oli että jusape osasi tehdä "oikeaakin" ramonttia. No kuntoonhan sekin tuli.

Palsta oli aluksi tosi hiljainen. Jusape vastaili kaikille. Yritin itsekin välillä pitää keskustelua yllä, mutta onnistuin epä. Borg:kin oli hetkisen off duty. Hiljaisuus jatkui pitkään, kunnes aikanaan tuli palstamoottorin vaihto. Parin päivän tauko mursi padon. Keskustelu lisääntyi, myös OT:kin.

Monet kirjoittajat olivat tuttuja siniseltä puolelta. Uusia tuttuja on tullut paljon. Kirjoittamisen lopettaneista kaipaan, nyt kun mikael löysi tiensä takaisin ruotuun, Tcala:aa. Hänen kirjoitustaukonsa ei johtune meistä vaan jostain muusta tärkeästä syystä.

Olen jos kus mitettinyt avattreni alla olevaa Kansalinen mainintaa Prokonekansa merkinnäksi. Palsta kun on minulle tärkeä henkireikä.

Onnea palstalle ja palstalaisille!
 
Jossain yrityksessähän oli muinoin yleinen tapa hiillostaa työntekijä ulos siirtämällä hänet toisiin tehtäviin. Tehtävä saattoi olla kellarikerroksessa olevassa ikkunattomassa huoneessa päivystää puhelinta, jos joku sattuu soittamaan. Huoneeseen ei kuitenkaan tullut edes puhelinlinjaa. Oikeuttakin tuosta käytiin ja nykyään tuollainen tulkitaan työpaikkakiusaamiseksi.
Olikohan kiina vai japani josta uutisoitiin tapauksesta jolle työnantaja vihjasi että kannattais erota antamalla tasan ei mitään tekemistä. Tyyppi olikin vissiin sitkeempi, llmeisesti ainakin 20v oli joka päivä tullut toimistoon istuun pöydänviereen oleen tekemättä mitään.
 
Vastaa edelleen =D.
Vaikka tähän vastaankin, niin ei pidä paikkaansa.....
Tos viimeaikoinakin esim päivällä saattaa näyttää 100-300 lukematonta, enkä niihin likikään jokaiseen vastaa.
Muutoinhan mun viestimäärä lienis huitelevan jossain 300+ tuhatta....

Foorumin alkuaikoina pyrin liki kaikkeen vastailemaan jotain, että eloa foorumille saataisiin, eikä palsta vaikuttaisi miltään hautausmaalta....
 
Takaisin
Ylös