Kehu tuotteita tässä ketjussa.

Viestiketju:
Kehu tuotteita tässä ketjussa.

Kontsa

Jäteläjä.
KK Plus pack
Liittynyt
12 Kesäkuu 2016
Viestit
4,427
Totaalisen kyllästyneenä huonoihin tuotteisiin, avaan tämmöisen ketjun jossa voi vinkata hyvistä tuotteista.

Paukkupullomaalit on olleet aikamoisia litkuja, mutta Mastonin acryli yllätti positiivisesti.
image_view.jpg

Ainakin harmaa peittää yhdellän kerralla kohtuullisesti, lisäksi hyvän tumma harmaa.:)
 
Taas kerran tänäänkin, totesin miten monikäyttöiset ja hyvät on Knipexin siirtoleukapihdit.
 
Nyt muistinkin, mistä tuotteesta oli positiiviset kokemukset. Tällainen kotelonsuojaruisku toimii hyvin:

Massaruisku+koteloletkulla+JWL-9411.jpg

Tuota jiiweeällää myy ainakin Motonet.

Italoruiskukin toimi helmamassan pruuttauksessa, mutta en uskaltanut edes kokeilla koteloihin. Letku on hankalan paksu ja kelvottoman lyhyt. Lisäksi tuota ruuttaa ovat monet kironneet sen verran, että en uskaltanut ostaa. Sen sijaan löysin :rolleyes: sen omista varastoista, olin ostanut joskus 10 vuotta sitten. Päädyin ruiskuttamaan helmamassat sillä kun en halunnut sotkea tuota arvokkaampaa punakahvaista.

Massaruisku+koteloletkulla+Walmec+Asturomec+TSE-9412.jpg
 
Onkos tuo punakahvainen tanskalainen? Saman näköinen pitkä puhalluspilli itsellä varmaan 10 vuotta ollut. Ei vuoda, vahva ja hyvä tuntuma kahvassa. Hyvä tuote.
 
On tanskalainen. Samanlainen kahva kuin Air Boy merkkisissä puhalluspistooleissa.
 
Orapi Oramouss vedetön käsienpesuaine, tuli korjattua pari purkkia talteen alekorista ja vaikka olen aina ollut varsin epäileväinen näiden suhteen niin tämä tavara todellakin toimii yllättävän hyvin.​
 
Mulla on yhet, varmaan 60- tai 70-luvulta olevat, mitkä ei oo vielä kertaakaan kynsille antanu. Merkistä vaan ei oo mitään havaintoa, ilmeusesti kuitenkin jonkunlaiset punaiset on ollu uutena.
 
Näin on, kaikki muut papukaijat on autsvittupihtejä:pesis:
Taikka ne vanhan mallisen peltisakset, jonka kahvojen päät kaartuu yhteen toimien stopparina.
Montako vattanahkaa on jäänyt väliin, kun paksua peltiä on kaksin käsin leikelty.
 
Mielestäni tällainen tölkin päälle vedettävä superloni tötterö on upea tuote. Kesäkuumalla ei juoma lämpene ennen aikojaan, talvella ei sormet jäädy ja varsinkin niille, jotka juovat saunassa olutta tahi muuta kylmää juotavaa ehdoton tuote. Koin valaistuksen ehkä 7-8 vuotta sitten, kun kaveri thaimaasta tuollaisia toi. Pari vuotta sitten tilasin ebaysta 30kpl, maksoi luokkaa 12-15€.

Ja sitä ihmetellyt, miksei näitä ole suomessa myynnissä jossain halpakaupassa? Hinnaksi 1-2€, kate varmasti kohdillaan kun mister tokmanni menee aasiaan tinkaamaan :D

Valkoinen väri ei ole kyllä paras vaihtoehto rasvanäpeille.
IMG_20190505_214812.jpg
 
Neopreeniputkestahan noita tölkkisukkia saa pelkästään pätkimällä....
Villa tai huopa jäähdyttää oluttölkkiä haihduttaessaan vettä, veden faasimuutos tarvitsee energiaa ja se ottaa sen lämpöenergiana sisällä olevasta tölkistä. Eli tuo sukka pitää nimenomaan kastella ennen käyttöä, niin se toimii muunakin kuin eristeenä.
 
Villasukka niksistä sellaisen version kuullut, että veneen laitaan roikkumaan märkä sukka ja pullo sinne. Tuo haihtuminen on toki tehokkaampaa viimassa.
Tuosta testistä olisi kiva tietää, miten toteutettu ja miksi lähtölämpö on noin kova?
6 °c ja 20-30 minuutiksisaunaan. Toki mikä vaan tekstiili tölki/pullon ympärillä hidastaa lämpenemistä.

Jos taas lähdetään erämaa oloissa 25°c juomaa viilentämää, tuo neopreeni eriste tuskin auttaa asiaa. Villalla pitäisi teorian mukaan mitattavia tuloksia saada.
Edit: vaihdetty viileässa viimaan, lukihärö.
 
Viimeksi muokattu:
Viilentämiseen en neopreenia käyttäisikään, vaan eristämiseen, viileä kalja pysyy viileänä neopreenisukassa, väärinkäyttöähän tuommoinen on, viileä kalja pitää juoda!
 
Se jäähtyminen perustuu nimenomaan siihen että tuuli eli viima haihduttaa sitä vettä siitä villasukasta nopeammin, jolloin lämpömuutos on kovempi. Ei se kerrostalon olohuoneen pöydällä jäähdy...eli koeolosuhteet pitää olla oikeat.
 
No juu ^ tosta asiasta oon kyllä ihan samaa mielipuolta...:yesey:
 
Takaisin
Ylös