- Liittynyt
- 19 Toukokuu 2018
- Viestit
- 18,377
Jos esikeitän pikkukinkun ja sen jälkeen savustaisin sen , mitä pitäisi asiassa ottaa huomioon?
No lähinnä se, että tuossa järjestyksessä homma ei vaan toimi. Kypsää lihaa on turha savustaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huom.: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos esikeitän pikkukinkun ja sen jälkeen savustaisin sen , mitä pitäisi asiassa ottaa huomioon?
Eli ei saisi kypsäksi asti keittää, puoliraaka niin kuin varraspossukin?
Tätä sitten kokeillaan.savustaa ensin ja sen jälkeen käärii folioon ja uuniin.
pääosin leppää, mut jos pinossa on joku muu puu niin emmä niitä jaksa alkaa raakata pois vaan heitän kaikki pesään mitä luukusta mahtuu