Seuraa alla olevaa videota nähdäksesi, miten asennat sivustomme verkkosovelluksena aloitusnäytöllesi.
Huom: This feature may not be available in some browsers.
Testataan .Vieläkö kokki sammuneena kännissä?
{"recipeName":"Poronkäristys nuotiolla",Minulla on Poron paisti , silavaa ja voita . suolaa , vettä , pippuria sekä valurautapata . Lisäksi puukko , puita ja tulitikut .
Olemme nyt nuotiopaikalla ja lisukkeeksi olisi luvassa keitettyjä perunoita .
Mitä suosittelisit ?
Joo oli muttei kehannu tunnustaa . Tekstistä kyllä paistoi lievä kanuuna .Vieläkö kokki sammuneena kännissä?
Joo kokille ei sitten enää pisaraakaan . Ei se sitä siijjä .Voiko poronkäristyslihat liekittää vahvalla Palowiinalla ennen nesteenlisäystä , vai kannattaako jättää mieluummin ruokaryypyiksi ne viinat mitä säästyy jos (kun) ei liekitä ?
{"recipeName":"Hyvä lihamureke",Miten teen hyvän lihamurekkeen?
{"recipeName":"Perinteinen lihamureke sianlihasta",Ei,kyllä pitää olla sianlihaa,voita ja keitetyt kananmunat keskelle.
Ole hyvä!Jos sinulla on lisää kysyttävää ruoanlaitosta, älä epäröi kysyä. Mukavaa ruoanlaittoa!Mats beter, tänks.
Hirvenjauhelihaa ja mureke vuorataan pekonilla. Tänään juuri söin. Ja uunijuureksia lisukkeeksi, perunaa, porkkanaa, planttua ja sipulia.Miten teen hyvän lihamurekkeen?
aja kebabille.Miten teen hyvän lihamurekkeen?
Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi
Sinun täytyy olla jäsen voidaksesi jättää kommentin.
Luo käyttäjätili
Liity Konekansalaiseksi. Se on helppoa ja ilmaista! Rekisteröityneenä et näe mainoksia, voit käyttää hakua, näet alueita, joita nyt ovat piilossa...jne.