Kokemuksia autovaraosien nettikaupoista

Viestiketju:
Kokemuksia autovaraosien nettikaupoista

Tuo rrr.lt kääntää suomenkieliselle sivulle ovoko.fi. Onko samaa lafkaa vai joku huijaus?
 
Taitaa se olla ihan oikea sivusto. Omalla otannalla tuotteet on samat ja hinnatkin, mutta käännökset suomeksi. Saman oloiset ehdot palautusoikeus jne, mutta silti itse tilasin edelleen rrr.
 
Autodocilta tuli vihdoin vastaus yli kaksi vuotta avoinna olleeseen palautukseen. :tapu:
Olen säännöllisesti kysellyt perään mutta nyt vasta tuli rahat tilille, jolla voi ostaa taas luokatonta tavaraa. Mitähän tilaisi? :Häh:

Näytä liitetiedosto 99734
Ääh :outs:
Nyt kun katsoin päivämäärää ja muistelin summaa, niin eihän sieltä mitään hyvitystä tullut enää lisää. Toinen vetoakseli hyvitettiin heti ja toisesta rahat jäi sinne. Eikä tule enää koskaan kun on aikaa kulunut niin kauan.
Kannatin Autodocia reilulla satasella. Onko nämä ne oppirahat?
 
Kyllä nyt kannattais ainakin mainostaa ihan koko rahan edestä!

Autodoc huijaus
Autodoc petos
 
Kyllähän nuo autodoccelit sun muut sakemannin puljut meni poikottiin vuosia sitten, kun tilasit ns. merkkikamaa ja tilalle tuli starkkia ja mitähän muuta o_O Viron puljut on sen jälkeen osanneet toimittaa juuri sen mitä pitääkin.
 
Vitaraan tilasin muutaman osan autodocilta ja yks osa oli jota ei ”löytynytkään” hyllystä niin tarjosivat sähköpostilla mahdollisuuden vaihtaa toisen merkkiseen. Vastasin jotta ei, joko se tilattu tai ei mitään. Joutu sit tilaamaan eri paikasta erikseen. Ja kyllä, en enää tilaa mitään kyseisestä paikasta vaikkei ihan pahin paskanmaku jäänytkään tuosta.
 
Aeromotorsin chatin heebot auttaa online. Jopa volkkarin osat VIN in perusteella vaikuttas osuvan kerrasta.
 
Ei kovin hätäseen toimi tuo mätänetin verkkokauppa.....torstaina 4.8 tilasin ja nyt jo 9.8 on käsitelty ja siirretty kuljetukseen :confused:.....enskerralla tilaan stormilta.
 
Onkohan sirupula vai Ukrainan sota hidastanut aasiakaspalvelua?
 
Motonetista olen joskus ostanut verkkokaupasta tuotteen joka oli paikallisessa hyllyssä. Halusin varmistaa siis että se viimeinen kappale ei mene ennen kuin ehdin liikkeeseen. Muutamien tuntien päästä tuli tekstarilla ilmoitus että "tilaamasi tuote ei ole tilattavissa verkkokaupasta". Outoa.
 
Verkkokaupan tuotteet ei tuu sieltä paikallisesta ......
 
Verkkokaupan tuotteet ei tuu sieltä paikallisesta ......
Voisin tämän huomenissa testata, mutta mielestäni saa ostettua verkkokaupan kautta myös paikallisesta,
jos se paikallinen on valittuna ostoksia koriin laittaessa, ja valitsee noudon toimitustavaksi.
 
Mä olen kerran ostanut kivijalkaMotonetin outlet-tavaroita ostoskärryllisen verran netin kautta ja ne olivat parin tunnin kuluttua noudettavissa, mutta nyt en muista miten tein tilauksen.

Drive in-nouto?
 
Jos Mätänetistä vähänkin enemmän ostaa ja on Y-tunnus, niin kannattaa tehdä yrityspuolelle, eli AD Varaosamaailmaan tili. Saa neuvoteltua jonkunlaiset alennukset, tavara keräillään valmiiksi tilauksesta, soittamalla vaikkapa tuon ainoan käyvät heti hakemassa pois hyllystä, tilaustavara tulee yleensä seuraavaksi aamuksi, tarvittaessa ihan kohtuuhintaan hoitavat tavaroiden toimituksen ja on myös ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita saatavilla, mitä ei kuluttajamyynnistä saa, saa vuokrattua erikoistyökaluja, ym.

https://www.varaosamaailma.fi/yritysmyynti/
 
En tiiä mikä moponettiin on nykyään mennyt tiskimyynnissä kun heillä ohjelmisto nykyään vaatii rekisteritunnuksen tai vin-koodin. Ite ainakin kuvittelevan olevani sen verran valveutunut asiakas, että tietäisin nopeastikin vanhalla logiikalla, mistä löytyy oikeita tavaroita.

Muistuu mieleen kun käyttiksen ilmansuodatinta tuossa talvella hankin. Ajoneuvo->Mallitarkennus->Vuosimalli->Vuosimallitarkenne->Moottorityyppi->Teho->Vaihteisto->Vetotapa-> ja varmaan tyyliin sisustuksen värit ja lisävarustukset tuli kyseltyä. Oli vähän sellaisiakin kysymyksiä, että miksi nää muka vaikuttaisi hankintaani. Tiesin mitä hain, tiesin miten se nettikaupassa ja moponetin vanhalla varaosakatalogilla löytyy, 4 klikkausta. Yksi tuote.

Loppupeleissä tiskille tuli odotettu keltavihriäiseen paffiin paketoitu suodatintuote ja koodikin täsmäsi. Ja myyjä _käski_ tarkistamaan, että onhan tämä oikea.
 
Pitäiskin varmaan muistaa joskus mopos käydessä kysyä uutta ilmansuodatinta kompuraan ..... Viimeks lie vaihdettu joskus 10+ vuotta sitten ....
Filtterikotelo on muistaakseni jostain -78 Taunuksesta ......
 
Liipaisin kokeeksi tuolta rrr.lt kaupasta jarruosia volvoon. Mielenkiintoista nähdä tuleeko valokuvien tavarat.
 
Viimeksi muokattu:
Kokemuksia tästä narikasta ei ole. Saman tapainen kuin rrr.lt, espanjalaisten purkaamojen yhteinen sivusto: https://ecooparts.com/en/

ecoparts.jpg
 
Takaisin
Ylös