Minkä laisilla ruuilla konekansalaiset

Viestiketju:
Minkä laisilla ruuilla konekansalaiset

Ostin pari litraa ruokaöljyä ei kuitenkaan delvac. Vinkki meni perille:kuola:
20240421_112632.jpg
 
Eikö vielä saa kebuja jne. dronekuljetuksella ?
Oma drone ja tuttu turkkilainen niin saattaisi onnistua?

Kokeilussa netistä bongattu resepti missä paistetaan tortillalettuun jauhelihapihvi. Laitettiin sekaan sipulia ja suolaa. Väliin sitten rehuja ja maustamatonta jugurttia. Olipas kyllä herkullista.

Melkein helpointa tehdä kahdestaan niin että toinen leipoo lihaa lettuun ja toinen paistaa. Liha kannatti tehdä ohueksi n 5mm kerrokseksi niin oli helpompi paistaa suht kuivaksi ettei tullut semmoinen litimärkä.

Näytä liitetiedosto 132576

Näytä liitetiedosto 132577
Näitä täytyy te+hdä
 
Läskisosia - keitinperunoita oli työn orjalle kotiin tulemiseksi tehty. Työn orjat sorron yöstä nouskaa... :heko:
 
IMG_0522.jpeg
Pizzapohjataikinapalloset laitettu yöksi kylmään tekeytymään, soosi makuuntumassa, täytteet pilkottu.
Huomenna lämpee Ooni ja kuumaa herkkua lipuu pöytään.
 
Tulooko Roomalaista vai Napolilaista pizoo? Roomalainen on uloko reunoja myöten täytetty ja Napolilainenn ei, Napolilaisessa on kuohkeat oliviiöljyllä voijeltut reunat.
 
Meillä on purolalaista pitsaa, käännetty reuna täytetty juustolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla.
 
Tulooko Roomalaista vai Napolilaista pizoo? Roomalainen on uloko reunoja myöten täytetty ja Napolilainenn ei, Napolilaisessa on kuohkeat oliviiöljyllä voijeltut reunat.
Ei tuu Berlusskonia, tulee Somerolaisia. Änänästä, tönnikälä, kätkäräpy. Eli ehtaa suunmukaista karvakäsipitsaa, ei muotihifiä.
Hyvät lisäsävärit saa kyl kun voitelee reunat valkosipuliöljyllä(rypsi) paiston jälkeen ja vähän pirskottelee päälekin (pizzaan)
 
Miun maun mukaan pizaan ei sua mätöö liikoo tavaroo, kolome täytettä pohjan piälysteen tomaattikastikkeen ja pintaerroksen juustokuorikeen lisäks suap riitöö?
 
Ei lukumäärälä väliä, kuha ei liika paksulti mätä. Ja (kerma)juusto het siihe soosin päälle niin kuohuu mukavasti siihen täytteiden ylle. Ei tuu sellaista ”lämmin leipä” juustokuorrutetta.
Oonis kun paistaa (+350 kraarit) nin ees ei voi paksulti laittaa, ei ehdi rojut lämpee ennenkun palaa pohja tai pinta.
 
Sweitsinleike jossa jotain vaaleaa kastiketta ja ranskanperunoita oli laitettu.
 
Jompaa kumpaa....sulatejuusto/habaneroa menin hakemaan mutta...

20240501_163734.jpg
 
Possunfileestä nuijin pihvit ja grillasin. Juurekset kypsyi folion sisällä siinä samalla.
Ihan jees.
 
Takaisin
Ylös