Minkä laisilla ruuilla konekansalaiset

Viestiketju:
Minkä laisilla ruuilla konekansalaiset

Ikinä osta ”tuoretta” leipää. -30-tarrotettua; siivuiksi pakkaseen. Sieltä sitten menekin mukaan sulamaan, joko uuninpankolle tai paahtimeen. On kuin vastapaistettua. Ruisleivät voi kuivattaa näkkäriksi.


Me ostetaan resq sovelluksen kautta sapuska kasseja. Täällä on muutama kauppa jotka aamulla pistää edellisen päivän -30 laputetut leivät kassiin ja hassulla myyntiin. Pari kassillista ku pakastimeen ostaa niin tovin saa leipää pupeltaa ennen ku alakaa seuraavia kasseja kyttäämään. Nyky maailman tilanne muuttanut ihmisten kauppa käyttäytymistä niin että -30 laputettu jauhelihaki kelpaa niin ruoka kasseja paljon heikommin tarjolla ja mitä on niin sisältää kaikkia valmiita reissumiehiä, salaatti rasioita ym niin niitä ei tule sitten ostettua
 
Noin kilonpainavan kebabranskalaisilla annoksen noudin lähigrilliltä.
 
Hernesoppaa....ei ollu kebun palasia tällä kertaa seassa :(
 
Jos joskus tulee asiaa Huskvarnaan (SWE), vaikka Husqvara-konemuseoon, niin etsipäs Biblos kebaab-pizza.

Toimivaa settiä, kebabmix talrik; kanaa ja kebablihaa (molemmat pyörii tiskillä vartaassa, kokolihaa ei mitään jauhista) sekä ranuja, muodollinen salaattiosa sivussa. Päällä bearnaisesoosia. Vaikken ole varjossa kasvanut, niin aina jää…
ATTACH=full]132509[/ATTACH]

IMG_1668.jpeg
 
Löyty....pitäis melkein olla 🚁 niin vois vaikka heti kävästä.

Screenshot_20240427_141649_Maps.jpg
 
Täytyy käydä EFHV lla kattomassa oisko siellä jouten olevia 🚁 🚁 🚁 🚁 🚁
 
Palvi lammas paistista väsättyä kiusausta. Taas se sama hauska tilanne. Rahapussi aivan tyhjä niin meillä syödään palvi lammasta😅. Kerranki oli rahapussi täysin tyhjä niin meillä syötiin viiriäistä🤤😁.
 
Loh keitoo nieleskelty, hyvee ol ruisleivän - koskenlasijan saatelemana.
 
Eikö vielä saa kebuja jne. dronekuljetuksella ?
Oma drone ja tuttu turkkilainen niin saattaisi onnistua?
 
Eilen duunasin burgundinpataa, muusin ja keitettyjä kasviksia. Tänään vuorossa pizzaa, pohja jääkaapissa ollut pari vuorokautta, täytteeksi valkosipulinen tomaattikastike, mozzarella/emmental raaste, kalkkunaa/kinkkua, jauhelihaa, paprikaa, ananasta, sinihomejuusto.
Ensi viikon alku arvatenkin osittain samoilla pöperöillä.
Vappuna tietysti saunomista, kaljaa, omatekoinen pottusalaatti ja nakkeja. Ja 5 kg painoa lisää.
 
Kokeilussa netistä bongattu resepti missä paistetaan tortillalettuun jauhelihapihvi. Laitettiin sekaan sipulia ja suolaa. Väliin sitten rehuja ja maustamatonta jugurttia. Olipas kyllä herkullista.

Melkein helpointa tehdä kahdestaan niin että toinen leipoo lihaa lettuun ja toinen paistaa. Liha kannatti tehdä ohueksi n 5mm kerrokseksi niin oli helpompi paistaa suht kuivaksi ettei tullut semmoinen litimärkä.

IMG_5382.jpeg


IMG_5383.jpeg
 
Takaisin
Ylös