Epäilyttäviä verkkokauppoja

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja cardaani
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Tämä on aika hyvä huijaus. Epäilyttävää tässä oli kohtuullisen halpa hinta ja maksutavat. Toki muutakin pientä sanomista löytyy.

Verkkokauppa tässä ilmoittaa Suomalaisen y-tunnuksen ja yrityksen nimen. Nämä löytyvät yritystietojärjestelmästä. Yrityksellä tuskin on mitään tekemistä tämän verkkosivuston kanssa.


"Palautukset ja toimitus" toimituksen osalta pelkkää tyhjää:virnpeuk:
 
Tämä on aika hyvä huijaus. Epäilyttävää tässä oli kohtuullisen halpa hinta ja maksutavat. Toki muutakin pientä sanomista löytyy.

Verkkokauppa tässä ilmoittaa Suomalaisen y-tunnuksen ja yrityksen nimen. Nämä löytyvät yritystietojärjestelmästä. Yrityksellä tuskin on mitään tekemistä tämän verkkosivuston kanssa.


Paypal on myös listattu että sillä kai sitä voi kokeilla jos uskaltaa.
 
Joo, se oli erikoista. Varmaan ihan hämäysmielessä.
En kokeillut mutta jos se menee samalla kaavalla kuin muissakin pankkitunnuksien kalastelussa joissa on vaihtoehtona muun muassa mobiilivarmenne mutta jos sitä klikkaa niin ei pääse eteenpäin tai tulee teksti että tämä vaihtoehto on tilapäisesti pois huoltokatkon takia joten käytä pankkitunnuksia.
 
Tämä on aika hyvä huijaus. Epäilyttävää tässä oli kohtuullisen halpa hinta ja maksutavat. Toki muutakin pientä sanomista löytyy.

Verkkokauppa tässä ilmoittaa Suomalaisen y-tunnuksen ja yrityksen nimen. Nämä löytyvät yritystietojärjestelmästä. Yrityksellä tuskin on mitään tekemistä tämän verkkosivuston kanssa.


Tekoälyn vastaus:
"Maksimaalisella todennäköisyydellä kyseessä on huijaus. Verkosta ei löydy mitään luotettavia tietoja, yritysrekisterimerkintöjä tai aitoja asiakaskokemuksia osoitteelle Findrivecear.com.
Nimi itsessään vaikuttaa tarkoituksella sekavalta ja muistuttaa tunnetumpia palveluita (kuten "find drive car" tai "drive care"), mikä on erittäin tyypillinen merkki verkkokalastelusta (phishing) tai valeverkkokaupasta. Tällaisilla sivustoilla yritetään usein kalastella luottokorttitietoja, henkilötunnuksia tai pankkitunnuksia."
 
Tekoälyn vastaus:
"Maksimaalisella todennäköisyydellä kyseessä on huijaus. Verkosta ei löydy mitään luotettavia tietoja, yritysrekisterimerkintöjä tai aitoja asiakaskokemuksia osoitteelle Findrivecear.com.
Nimi itsessään vaikuttaa tarkoituksella sekavalta ja muistuttaa tunnetumpia palveluita (kuten "find drive car" tai "drive care"), mikä on erittäin tyypillinen merkki verkkokalastelusta (phishing) tai valeverkkokaupasta. Tällaisilla sivustoilla yritetään usein kalastella luottokorttitietoja, henkilötunnuksia tai pankkitunnuksia."
Oikea osoite oli kuitenkin Geellä, ja näyttäisi, että oot antanut tekoälylle väärän osoitteen ihmeteltäväksi.
 
Oikea osoite oli kuitenkin Geellä, ja näyttäisi, että oot antanut tekoälylle väärän osoitteen ihmeteltäväksi.
Joo, väärin olin varmaan kirjoittanut. Nyt kirjoitin oikein ja tuli jo toisenlaista analyysiä.

Tekoäly:
"Findrivegear. com näyttää vahvasti tyypilliseltä verkkokauppahuijaukselta tai niin sanotulta riskisivustolta"
 

Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Sinun täytyy olla jäsen voidaksesi jättää kommentin.

Luo käyttäjätili

Liity Konekansalaiseksi. Se on helppoa ja ilmaista! Rekisteröityneenä et näe mainoksia, voit käyttää hakua, näet alueita, joita nyt ovat piilossa...jne.

Kirjaudu sisään

Oletko jo Konekansan jäsen? Kirjaudu sisään tästä.

Takaisin
Ylös