Viestiketju:
Balkan-grilli Vantaalla

Oulussakin on yksi grilli mistä saa bosnialaista ruokaa. Nimen perusteella samoja samanlaisia jauhelihapötköjä kuin täällä. Hyviä ovat kyllä, kannattaa ajaa kauempaakin maistamaan :)
 
Pitääpä panna mieleen, olen ainakin Balkanin makkaran ystävä. Hiillostettu Grilli balkkan, nam nam.
 
Tänään ajoin ohi ja mietin mitä koronaa mahtaa olla tarjolla :rolleyes:
 
Huomenna pukkaa raporttia jos saan liimattua kulkineen iskuun....:burnout::autoilee:
 
Tupa täynnä jono ulos asti....yritetään paluu reissulla pyrkiä sisään.
20200229_134050.jpg
 
Näinköhän tilanne paranee jos googlea on uskominen:
upload_2020-2-29_13-49-45.png
 
Eihän se autojen määrä parkkiksella vaan kuinka monta ihmistä. Jos paikalla on 16 autoa parkissa tarkoittaa se että vähintään paikalla on 16 ruokailevaa asiaksasta ja enintään teorettisesti 100 ruokailevaa asiakasta ja osa on jo tilauksensa saanut. Skaala on näin aika iso. Ei edes mitenkään kovin iso määrä asiakkaita kohtuu suosiota nauttivalle paikalle.

Jos siellä parkkiksella useammassa autossa imaillaan kaasariin kertoo jo sitä että ruokaa saa nopeasti ja/tai ettei tuolla taida olla juuri sisätiloissa ruokailupaikkoja muutamaa enempää, jos niitäkään. :epätieto:
 
On täällä mun lisäksi yli 20 henkee ja loput ahmii autoissaan....10 autoo parkissa nyt.
 
Niin, ei se ole paljon loppupeleissä se. Homma siis heillä toimii.

Ruokapaikkaan kun menee tilaamaan ruokaa niin kyllä yleissilmäyksellä näkee että miten käy. Jos ruokaa on häviävän pienellä osalla asiakkaista nokan edessä niin on sama lähteä muualle tai nälkäkuolema koittaa. Taas jos sapuskaa on n. puolella tai suuremmalla joukolla katoaa se tilausjono varasin nopeasti.

Sitä jonoa kannata tuijottaa vaan mitä ympäristössä tapahtuu.

Tuossa oli sellainen pikkuine pizzeria mikä myi vain ulos. Siellä oli heti avaamisesta vähintään tunnin jono pizzoille ja ruuhka aikaan venyi neljään tuntiin. Paikalla ei tätä jonoa ei näkynyt sillä homma perustui ennakkotilaamiseen. Myi päivässä 100-200 pizzaa 8 tuntiin eikä minkäänlaista jonoa paikanpäällä ovi vain kävi tasaisesti sisään ja ulos.
 
Takaisin
Ylös