Edullinen diesel agrigaatti

Viestiketju:
Edullinen diesel agrigaatti

Välkkyykö valot kun hitsaa?
Jotenkin tuo sulakkeen kärvähtäminen liittyi johtojen lämpiämiseen ja johdon vastuksen muuttumiseen..
Vaihtovirtapuoli itselle aika utopiaa, niistä pysytelly aina mahdollisimman kaukana.
 
Sähkökaapeli kun lämpenee, sen vastus kasvaa sitä mukaa mitä lämpötilakin. Mitä kylmempänä kaapeli on, sitä parempi sähkönjohtokyky ....
Joillain materiaaleilla tuo suprajohtavuus, eli täysin vastukseton sähkönjohtokyky johtimissa on saavutettu melko "korkeissa" lämpötiloissa, jopa alle -100ast
 
Pääkatkaisin nollille ja vielä ne pääsulakkeet pois, niin ei pitäisi mennä väärään suuntaan. Laitonhan tuo on.

Tää lie käsitelty jo muuallakin tämän Kansan keskuudes mutta ymmärtäisin, että sulakkeiden poisto ei viel riitä verkkoapinan hengen takuuseen. Pitää ruuvailla kaikki syöttöpiuhat irti valtakunnan verkon suuntaan jotta nollankaan kautta ei mitää voi sinne liikkua. Ja tähän lienee jo laillisiakin vehkeitä ostettavissa jolsei halua noita virtapiuhoja ite lähtee irrotteleen:)
 
Välkkyykö valot kun hitsaa?
Jotenkin tuo sulakkeen kärvähtäminen liittyi johtojen lämpiämiseen ja johdon vastuksen muuttumiseen..
Vaihtovirtapuoli itselle aika utopiaa, niistä pysytelly aina mahdollisimman kaukana.
Tallissa ei ainakaan, kun on eri vaiheesta. Ja ei emäntäkään ole välkkymisestä maininnut. 2,5mm puikoilla koneen lämpörele laukesi ennen sulaketta, mutta jostain oli 4mm puikkoja ajautunut ja johonkin toisarvoiseen projektiin ne poltin. Niitä ei varmaan tarvinnut kuin 2 sulattaa, niin paloi sulake.
 
Minulla on myös verstaan sähköt haaroitettu talon pääkeskuksesta, maakaapelia on (paksua/monikarvaista) n,50m. Ovat kolmen valovirta sulakkeentakana, 2x16A sekä valaistus10A. Hyvin on kestänyt hitsata vaikka kompurakin on samaanaikaan päpättänyt jäähdytysilmaa. Sähkäri silloin sanoi, ettei maakaapelissa pidä pihistellä.
 
Nyt tarjottiin viiteen ja puoleen sataan vähän semmosta kun meinasin.Tarvii vaan huomenna ajella aamusta 170 kilsaa,pitäis kerätä ennen kahta paikan päälle.
 
Homoroikka, tällaisen lempinimen annoin erään kaverin jatkojohdolle. Oli pitkät sähkökatkot ja sälli oli tehnyt kaksi kahdella urospäällä olevan roikan, toinen pää oli agrekaatissa ja toinen ulkopistorasiassa. Kolme pääsulaketta oli ruuvattu irti ettei vuoda valtakunnanverkkoon.
Kaikkihan homoroikan tietää mutta mikä on mustekalaroikka?
 
Onko siinä oikean mallinen jatkopistorasia?
Ihan tämmösiä kolme kpl...
1713418149913.png
 
Eikun jos välttämättä tarvii testata jotai kolmivaihemoottoria mutta ei viiti puukottaa suoraan sähköpääkeskukseen niin ettii kolme pistorasiaa jotka kaikki eri pääsulakkeen takana. Sit vetää kolmivaihejatkoroikasta tai muusta yhdellä karvalla kunkin pistorasian vaiheeseen😁
 
Takaisin
Ylös