Kamiina 🌻🌻🌻 Kamiinoiden valmistusta "nextillä levelillä" 🌻🌻🌻

Viestiketju:
Kamiina 🌻🌻🌻 Kamiinoiden valmistusta "nextillä levelillä" 🌻🌻🌻



" wood stoves produced in Finland with the help of Lions from 31 Countries on 4 Continents"
Näköjään pari maata tullut lisää mukaan. :leveahymy:

Tuore tubekanava, vasta 5 tilaajaa, joista 4 ennen minua!

Mää olin yhdeksäs........
 
Sain toimitustietoja.

Ukrainaan on toimitettu nyt 1800+1800 kamiinaa ja ensi viikolla lähtee 900 kpl lisää. Niiden lisäksi on vielä tilauksessa tuotannosta 1800 kpl.

Keräyksessä on ollut 31 maata ja triviatietona, että mm. yksi niistä on Kenia. Rahaa on kertynyt nyt yli miljoonan euron verran ja keräystä tehdään vielä tämän kuun loppuun saakka. Lopullinen kamiinoiden määrä riippuu siitä, paljonko saavat kerättyä ja mitkä ovat toteutuneet kustannukset per kamiina. Kaikki kuitenkin käytetään projektiin.

Yksi kuormista oli tosiaan ollut jumissa Puolan rajalla, mutta viivästys oli vain päivän luokkaa.
 
Täytyy kyllä kehua lionseja, minulle hieman tuntematonta porukkaa/järjestö mutta osaa ne piruvie hyväntekeväisyyttä harjoittaa :peukku:

(Vähän kyllä toivoin pientä pikkupränttiä sivun alareunaan jossa kerrotaan että "Lions kamina on erään aktiivisen keskustelupalstan suunnitelmista jatkojalostettu".)
 
(Vähän kyllä toivoin pientä pikkupränttiä sivun alareunaan jossa kerrotaan että "Lions kamina on erään aktiivisen keskustelupalstan suunnitelmista jatkojalostettu".)
Itse asiassa muistutin piirustusten lisenssistä, joka on https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.en
Tämä Creative Commons-lisenssi on valittu piirustuksille siksi, että alkuperäiset olisivat aina saatavissa niistä kiinnostuneille.

Lupasivat noudattaa tuota, kun joskus tiedottavat asiasta tarkemmin.

”Sharing these manufacturing instructions further and modifying them is desirable and allowed. You can make changes, additions and improvements as you wish. You can also use the material commercially, but we ask that you refer to the original address of the drawings: https://konekansa.net/stove
 
Ja tässä sähköpostitse tullutta tietoa:

Moi,

Liitteenä on muutama kuva, jonka saa julkaista Konekansa sivustolla.

Seuraavat 2 rekkaa on päässyt perille Ukrainaan, eli Ukrainassa on nyt fyysisesti 3 600 kamiinaa jaettuna tai jaossa.

Ensi viikolla lähtee 900 ja silloin ollaan 4 600 kamiinassa. Uuden 1 800 kamiinan erän valmistaminen on alkanut. Näillä näkymin tulemme pääsemään noin 7 000 kamiinaan ja kun siihen lisätään teidän verkostonne kamiinat, niin meidän tietojen mukaan Konekansa kamiina on maailman suurin yksittäinen kamiina projekti.

Laitoin eilen illalla meidän kotimaiselle- ja kansainväliselle työryhmällemme viestin Konekansa linkistä ja piirustuksista.

Päivitetään tieto sinulle heti kun on saatu jotain aikaan ja jatkossa tieto on mukana viestinnässä.

Kävin teidän sivustollanne ja siellä oli joitain kommentteja, joihin osaan vastata. Kaikissa uuneissa on mukana käyttöohje kaksipuolisena Englanniksi ja Ukrainaksi. Ohjeet on painettu 130g glossy paperille, joka kestää hieman paremmin kosteutta matkan aikana kuin tuo tavallinen 80g kopiopaperi. Voi olla, että jossain on käännös tai kopiointi virhe, mutta kamiinat valmistamme 3mm mustasta teräksestä.

Meillä on paperit kunnossa ja ammattilaisten tekemät dokumentit humanitaarisille avustuslähetyksille ja meidän rekkamme on päästetty sujuvasti Puolan rajalla läpi tähän asti. Ainoastaan yksi rekka pysäytettiin yhtenä sunnuntai iltana, mutta senkin seisahdus kesti vajaan vuorokauden.

Laskelmissa olen ottanut huomioon kamiinan hinnan, savupiipun hinnan, rahdin per kamiina Ukrainaan 900 kpl erissä, mikä on täysi 24t_traileri. Laskelmissa on myös varauduttu siihen, että mitä jos jotain sattuu tilanteisiin. Tällä hetkellä olemme alittaneet budjetin reippaasti ja sehän tarkoittaa, että ylijäämällä tehdään lisää kamiinoita Ukrainaan.

Lions Greetings,
Lion Jyri Kurki PMJF
Finland 107N
LCIF Area Leader 4A
LCIF District Coordinator
LCIF Club Coordinator
ions Club Helsinki/Kontula

lions.jpg



lions.jpg
IMG_8850.JPG
IMG_8848.JPG
IMG_9583.JPG
IMG_9576.JPG
IMG_9572.JPG
 
Takaisin
Ylös