2022 PAUKKEET! Paukepäivät 2022 - 28-29.5. 2022

Viestiketju:
2022 PAUKKEET! Paukepäivät 2022 - 28-29.5. 2022

Emmie tontille tuu, mutta vastaan voin tulla vt2-heinimaantie välissä. Ehitte kyllä varmaan hävitä jo ennen ku ollaan oikeassa läänissä, eli Pirkanmaalla.
 
Vinkkaa ikkunasta kinttaalla, jos satut vastaan tulemaan ISOA mustaa VOLVOA, jossa on 4-aks takajutska perässä .....
 
Koitan hiffata sen jo kilometri ennen kun tulee hiiapin pilkki vastaan.
 
Kohta se on kokonaan ohi tältä vuodelta


IMG_20220623_182758.jpg
 
Kuulostaa @Trl keikalta, joten pitää rekkabongailla. Saatan olla liikenteessä tuolla seudulla ja jos johonkin aikaan. Oli vissiin tosiaan Volvo sen vertta iso, että ei Paukepäivien aikana tontille sopinu.
Ei se nyt kuitenkaan niin iso ole,hyttikin on matalaa mallia:D
 
Ei kai sitä sentään jokainen volvomies nuku lusikassa lajitoverinsa kanssa :Häh:
 
Käyty myös tontilla tänään hakemassa oma majoitus pois. Nyt jo. Paukeisäntä keitteli kahveet, varmaan reipas tunti siinä vierähti vaikka pikaisesti piti käydä... :rolleyes:
 
En nyt seuralaisia muista, mutta ihmetystä tuli kun väki ihastelee Teslaa ja meikä vetää puolijuoksua genulle katsomaan mittareita. @Tuomas Koivurova toiveissa on, että skaalaat sen A-mittarin tolkulliseksi, ja ehkä jopa isompi viisari matriisiin tolpan päätyyn joka näkyy taaempaankin riviin. Se 3x60A puhuttelee, näin kun tässä mökillä oli aikaisemmin ilmajohdolla 1x25A linjan pääty (josta ei 10A uskaltanut kuormittaa kun jänöt vajuu).

Samaten ihan informatiivista olisi kuvata tuota genun jännitemitaria. Syystäkin kaikki muu kuorma oli kytketty irti kun teslaa ajettiin, jänniteheittely oli varsin radikaalia kuormituksesta johtuen. Kyllä sen toisaalta myös huomasi pelkästään jo siitä, että tuo vihreä keksintö heiluu kuin hullun mu... noniin.
 
Samaten ihan informatiivista olisi kuvata tuota genun jännitemitaria. Syystäkin kaikki muu kuorma oli kytketty irti kun teslaa ajettiin, jänniteheittely oli varsin radikaalia kuormituksesta johtuen.
Pitää katsoa miten radikaalia.. toki kuvasin, mutta rajasin ulos kuvasta....
 
Ompa hyvä video taas kerran. Puuhailen nyt tuohon teslakäämiin uuden ohjaimen josta saadaan livedataa vaikka telkkariin :cool:

Huomionarvoista on että Antin videossa kohdassa 3:14 näemme teslakäämin alla punaista välkehdintää.

Siinä kävi semmonen pieni hupsis että käänsin ohjaimesta pulssinpituutta lisää kun piti kääntää vähemmälle.

Teslakäämin ohjain mittaa ensiöpiirin virtaa ja alkaa rajoittaa ohjauspulssin pituutta jos ensiöpiirin virta nousee yli virtarajan.

Mikäkö se virtaraja sitten oli?

Neljätuhatta kolmesataa ampeeria. Tietääkseni en ole ikinä käynyt virtarajalla musiikkifilejen kanssa vaan lähinnä silloin kun ollaan haettu kipinöille ennätyspituuksia. Ilman transporteria kohteena olisi voinut olla mielenkiintoisia kipinöitä ilmassa.
 
Takaisin
Ylös