Havaintoja tarjoushinnoista

Viestiketju:
Havaintoja tarjoushinnoista

Jos jotain kiinnostaa nii loppuviikosta myynnis.
upload_2021-6-27_17-14-41.png

upload_2021-6-27_17-15-34.png


https://www.lidl.fi/fi/tarjouslehdet/tarjoukset-to-1-7-2021-ke-7-7-2021/view/overview/page/1
 
Viimeksi muokattu:
Normaalihinnalla Puuilosta Tomber-otsavalaisin.
upload_2021-8-14_15-32-22.png


Vertasin Supralite M6xr-otsavalaisimeeni, joka on mielestäni erinomainen. Valokuvio Tomberissa on pistemäisempi mutta remonttihommiin riittävä. Kulkijalle lienee liian kapea?
Lampussa on 3 valotehoa ja muistaa edellisen tehoasetuksen. Kertanapsulla päälle ja kertanapsulla pois. Ei mitään vilkkuvia vaihtoehtoja. Magneettinen latausliitin.
Pidempää kokemusta ei vielä ole.
Allaolevissa kuvissa valaisin suunnattu suunnilleen samaan kohtaan, seisoin suorana, kamera ja otsakin samassa kohdassa kuvien välillä :)

Tomber:
upload_2021-8-14_15-38-33.jpeg


Supralite:
upload_2021-8-14_15-39-17.jpeg
 
Haluan nähdä kun tuolla kikottimalla nostetaan 2 tonnia... Ja kyseessähän on nostoväline, niin rakenteissa pitäisi olla 4 turvakerroin, eli 8 t pitäisi kestää rakenteen. 500 kg olis ehkä turvallinen maksimi noille.

Täysin tasaisella betonilattialla ehkä mönkijää uskaltaisi tuolla tunkata.
 
Haluan nähdä kun tuolla kikottimalla nostetaan 2 tonnia... Ja kyseessähän on nostoväline, niin rakenteissa pitäisi olla 4 turvakerroin, eli 8 t pitäisi jestää rakenteen. 500 kg olis ehkä turvallinen maksimi noille.

Täysin tasaisella betonilattialla ehkä mönkijää uskaltaisi tuolla tunkata.

Eikös onko tuo se mitä takasin vedeltiin, kun nurjahtaa lähes omasta painostansa. Tietysti takasinveto tapahtui vain yhden maahantuojan tunkeille.
 
Mulla on yks tuollainen :facepalm:. En kyllä ole ostanut, joku aikanaan antoi ilmaiseks, niin ahneuttani vastaanotin lahjuksen...
 
on itelläkin yksi tommonen joskus ~15V sitten ostin, kyllä sillä renkaan vaihtaa just ja just ku vaihto 80w-90 öljyn sinne mutta varmaan eri metallia kuin tuo kympin tunkki.
 
Sillon - 90 luvulla kun noi ton näköset halpis tunkit ilmesty hankin minäkin sellaisen hintaan 120mk. Siitä tunkista voi sanoa että taatusti hintansa väärti kyllä se sen verran paljon kesti väärinkäyttöä:paniikki::pesis:. Jostain kulkeutu muuan vuosi takaperi sitten nurkkiin pyörimään tollanen euro aikana ostettu mutta kun autona oli Sitikka ja mitsu niin mitsun maailman parhaalla pullo tunkilla on kaikki nostot tullut tehtyä. Nyt vaan sitten kun sitruuna vaihtu ååppeliin ja sinne se pullo tunkki ei mahdukkaan kikkailematta alle tuli tarvis halli tunkille. Nostin minä sillä ååppelin etu renkaan peräti irti lattiasta kun tuli jo kiire laskea alas:facepalm:. Tuolla se nyt varaston perällä odottaa hyvää käyttöpaikkaa missä tarvii vaaka tasossa toimivaa pullo tunkkia
 
Niin meinaat, että syytä ois lahjoittaa tuollainen useammallekin konekansalaiselle nykyisen tilalle?
Ni konekansalaisilla monellekaan mutta sinisen palstan kirjoittajille vois olla melko hyvä...
 
Takaisin
Ylös