Vesioinas

Viestiketju:
Vesioinas

Mikäs tää nyt on ettei Android puhelimesta voi lähettää videota? Kiva kun antaa ladata, tänään 3h yrittänyt ja aina sama virsi, ettei tiedostopääte kelpaa. Varmaan kannattais kertoa se ennen kuin aletaan lataamaan, vituttaa vähemmän näillä kentillä.
Jos tänne yrität lähettää, niin ilmoitus tulee siksi, että tänne ei voi uploadata videoita, siispä tiedostopääte ei kelpaa.

Siispä video ensin YouTubeen ja sitten videon osoite viestin tekstiin.
 
Ymmärrän kyllä, ettei näin hyvää sivustoa pysty pitämään, että kaikkia miellyttää, mulla täällä huono netti niin vähän mopo keulis, pahoittelut :facepalm:
 
Viimeksi muokattu:
Ok, no voisko sen ilmoittaa ennenkuin lataa?
Tässä, tosin pitäisi kirjoittaa uusiksi, kun on jo vanha ohje.

Muuten sivuston on vaikea päätellä ennalta, mitä joku aikoo lähettää. Siispä se tutkii lähetetyn tiedoston ja sanoo sitten kelpaako, vai ei.
 
Eikö lähetys vaiheessa voisi tunnistaa tiedostopäätteen ja siinä kohtaa hylätä sen, mikäli ei tuettu? Mielestäni tällä logiikalla toimivia sivustoja on olemassa. No nyt tiedän, joten asia kunnossa :jees:
 
Tiedostopääte ei välttämättä kerro tiedoston sisällöstä ihan kaikkea. Ja toisaalta (foorumisoftaa syvällisemmin tuntematta) tiedoston nimen analysointi tapahtuu vasta kun tiedosto on kokonaisuudessaan perillä.

Röissä esim. on niin mukavaa, vaikka on kiinteät ja ihan riittävät laajakaistat, niin uploadaat tukipyyntöön jonkun yli 20GB logi-paketin ja vasta kun se on perillä, niin webbisivu toteaa, että tää on ihan järkyttävää p.skaa. Tai tämä ylittää yksittäisen tiedoston tallennusrajan. Siinä menee sitten taas vuorokausi aikaa keskustella, että mites...
 
Kuulostaa mukavalta :p. Kävin äsken ankkuroimassa syöttöletkun oinaaseen, mokoma oli pitkin koskea, nyt näyttää siltä, että joudun hiukan jatkamaan syöttö puolta, sen verran tahmeaa on pumppaus just nyt mutta toimii kumminkin.
 
Ymmärrän kyllä, ettei näin hyvää sivustoa pysty pitämään, että kaikkia miellyttää, mulla täällä huono netti niin vähän mopo keulis, pahoittelut :facepalm:

Elä kuule mitä , oon mieki joskus hetkellisessä mielentilassa tehny eurojaskaa pari riviä enemmän ja jo varoilta tyhjentäny tilin jotta ei jää vanhoja pohjalle happanemaan...


Välillä elo on pikkusen kurjaa , mutta ilon kautta ja silleen...
 
Kiitos, helpottaa :jees:

Nysse perkl puskee jo takapellolle, sytkyttää noin 0,5 dl /10 sek. Tää on voitto, 15-20m lisää pe letkua ja sitten futaa 👍
 
Niiden lähettämisessä tiedostopääte yleensä kelpaa.
 
tommosta lirua se tällä hetkellä tekee, noin 6-8 sataa litraa /vrk. 20m ylemmäs kun vien painepuolen letkua, ni varmaan tuotto min tuplaantuu. Tiedä sitten onko tarvetta sille, kokeilla tietty täytyy :propää:

IMG_20240507_232710.jpg
 
Takaisin
Ylös