Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Tuntu vähä siltä että ois paineakku nostolinjassa :rolleyes:

20240430_190445.jpg
 
Hellun kans vietettiin iltapäivää, syötiin, juotiin (kahvit) ja jne..
kaupoilla kävästiin myös.
Just ajelin kotio, kohta tulta uuniin ja mopon rassausta vähäsen vielä.. sittepä tuota joutaa suihkun kautta nukkumaan eli ei kovin riehakas vapunaatto ole, eikä tartte ollakkaan.. viis päivää vapaata nyt..
 
Ajellu pitkinpoikin.. Täytyy sanoo ettei toi dasia kovin häävi ajaa ole, ajoasentoo en saa itselle kovin hyväksi. Pari kertaa tampereella kävin ja samalla sitte lielahden mätänetissä. Hämppäkyrön puolella kans sai ajella ristiin rastiin.
 
Kauden ensimmäinen maantielenkki. Otti heti luulot pois ja ensimmäinen 15km vastatuuleen. Hiukan liikaa on vielä pölyä ilmassa. Parempi olis ollut pysyä vielä tuolla virtuaalisella Como-järvellä. Uuden kumit tuli pyöräytettyä kammen alle ja ihan hyvin rullaa Irman paistama Continental. Samaa mallia ei enää saanut kuin edelliset, mutta toivon että tehtaan tiimi on edelleen sama.

IMG_1141.jpeg
 
ikeasta haettu pätkä keittiötä, aapo pesty ja samalla nuohosin talvirenkaat pestä, kunhan kuivahtavat niin joutavat kesä säilöön. nyt pitäs vessan peilikaappiin tehä oville toppari ja jo kunlaiset vetimet oviin. aamulla helekatin kyitiä köksän rakentamiseen. tulevat vuokralaiset olivat kuulema jo vieneet kamojansa sinne.

ai niin onhan se tuo työkaverin puskuri projektikin työn alla...
1000007371.jpg
 
Vaihoin ååppeliin rattaat. Voi keles että joka saatanan renkaan vaihdolla mulla tulee sitruunaa ikävä. Tossa tunkkaa joka saatanan nurkka erikseen kun taas sitruunasta sai etu nurkasta pullotunkilla nostettua koko kyljen.
 
Pyörien väliin lankku, lankun alle hallitunkki sopivaan kohtaan ja nostoo, ei se muuta tartte.
 
Imurointi ja pyykkiä pyörimään..
Sitten tallissa nostin mopon pöydälle..
mukavampi rassata kun ylempänä ja tarvittaessa nousee vielä napilla ylemmäs..
image.jpg

Joku vastaava tai vaikka se autonostin olis pitäny olla kyllä jo vuosia.. 🙄
 
Aamupäivä vietetty kasvimaalla, nyt on maan muokkaustyöt päätöksessään. Ei kun sitten siementämään / istuttamaan kunhan vielä lämpenee.
 
Vaihoin ååppeliin rattaat. Voi keles että joka saatanan renkaan vaihdolla mulla tulee sitruunaa ikävä. Tossa tunkkaa joka saatanan nurkka erikseen kun taas sitruunasta sai etu nurkasta pullotunkilla nostettua koko kyljen.

Ex-käyttis nosti kolme tassua ilmaan kun sopivasta kohtaa nosti. Kori oli kyllä ihan lötkö, ovia ei saanu enää auki, mutta alusta niin vääntöjäykkä, että toista etukulmaa kun nostat, niin ennen sen puolen takapyörän nousemista nousee toisen puolen etunen ylös.
 
Bandittiin öljynvaihto. Susuki genuine parts öljynsuodatin, totta kai.
20240501_161225.jpg


Scottoilerin tankkaus.
20240501_165103.jpg


Sepän tankkaus.
20240501_170103.jpg


Ja eikun takaisin pihalle hommiin...
 
Takaisin
Ylös