Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Pitkäperjantai mitenhän tuon kuluttaisi? Pääsisiköhän viellä autolla mökille niin voisi vaikka kelkkailla?
 
Tulee aina sen vuorokauden myöhässä nämä, mutta kävin avaamassa kauden eilen. Useampi muukin oli liikenteessä. Pisti hymyilyttää tankilla kun viereen, mittarin taa, tuli auto ja nuori apukuski näytti peukkua. Toki näytin takaisin niin kuulin kun ovi aukes ja sano tohkeissaan ilmeisesti isälleen että se näki! :D

Tuli myös ekat vilkutukset pikkusälliltä kadunvarrelta ja vieno hymy joltain daamilta.. 😎

Illemmalla kävin vielä nappaamassa muutaman kilon painoa pois ja vaihtelin titaania tilalle.
LRM_20240328_182616.jpg
 
Casen sisempien vetovarren pallojen vaihtoviikko. Harmi kun on saatavilla vain Pakistan truck drivers palloja. 40mm leveä on alkuperäinen pallo,niin jää vaihtoehdot vähäisiksi😐. Toivotaan että kestävät.
IMG_20240329_115141.jpg
 
20240329_113040.jpg

Phyi, john deereen citikan osia. Pari aikasempaa palloa on ollut ebayn halpiksia ja molemmat mennyt pakkasella rikki.
Tämä oli vielä halvempi ja 40 bar paineella toimii aika hyvin.
 
Kävin puolituntisen linkoamassa sulavaa polannetta, sohjo tuli peräti läpikin kun oli niin märkää.
 
Oon se kyllä Piitkä tämä Perjntai, tulinpa just saunasta. Herätty klo 4 niin kuin aina ennenkin, onneksi siiretään taas kelloja oikeaan aikkaan! Käyty usempi kerta verstaalla tihnehtimässä saaden aikaiseksi ei mitään, jotain säätämistä korkeintaan vain. Arjesta poikkeavaa ylimääräistä vapaapäivää ei vain osaa käyttä, huomenna ajattelin siivota ulkovarastoja eli kaikki palava läjään ja tulta alle, eiköhän pääsiäsen trollit noidat sun muutkin pirut saa kyytiä rovion kitskuista.
 
No on kestänyt!

Tuo on muuten aika vanhaa kamaa, kun poikittain hyppyrit.
Nuo vanhat harjateräkset on kyllä aika lujaa tavaraa. Tein talon vanhojen kyläsepän tekemien talotikkaiden askelmista Harvian 36:een kiukaaseen arinan kun ei nuo valurautaiset kestä kuin sen puoli vuotta. Kohta vuoden ollut tulipesässä ja joka ilta lämmitetty eikä tuossa näy vielä mitään antautumisen merkkejä. Olisko jotain n 15-millistä tavaraa ja tikkaat tehty joskus 50-luvun alussa.
 
Kattila autoa tyhjätty ja kelkka kärrystä poistettu. Valmistauduttu huomiseen oksien ajoon, jos niistä vaino valkeita sais. Saunottu, on se vaan oma sauna hyvä, ei tarvii kytätä vuoroa.
 
Kattila autoa tyhjätty ja kelkka kärrystä poistettu. Valmistauduttu huomiseen oksien ajoon, jos niistä vaino valkeita sais. Saunottu, on se vaan oma sauna hyvä, ei tarvii kytätä vuoroa.
Pitäsköhä sitä oikein laitellakki kiukaaseen nuotio, ei tää ikuinen nuhatauti ainaka voi äkäsemmäksi heittäytyä :rolleyes: näinhän muuten toimitaankin :kylkyl: siitäs saa :pimpom:
 
Takaisin
Ylös