Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Polttanut pohkeet useasti :eek:

20200614_135315.jpg
 
Aika outo fiilis kun varjo päättää ottaa korkeutta ominpäin 30 vauhdissa ja kärry tulee lähes myös ilmassa jo tuossa vauhdissa :confused:........:hitsari:
20200614_141420.jpg
 
Jouduin Mielen häiriöön ja siivosin isolohkon ynnä kyhnytin pinnan liuotinpesulla.
 
IMG_20200614_161539.jpg nostopuomia pajan pihalle, kääntyy oviaukosta sisään. Sisällä oleva puomi yltää metrin ulos. Kahden tonnin talja sähkökissalla tulee ulkopuomiin.
 
Aamusta iltaan töitä viikonloppuna, tässä paljon kotona oo joutanu touhuaan. Vielä olis kolmisen tuntia jäljellä ja sitten aamuks takasin. o_O Kun kerran antaa niin näköjään isommalla kädellä sitte.
 
Laitoin veneen vesille, sillä huristeltu tuhatta ja sataa kuin vesiskooterillakin.
 
Tummensin veneestä etulasit. Tai rojekti vaiheessa ku kalvo loppu kesken. Emäntä tuop lissää kaapunnista kohta.
En tiiä pitäskö illaks vesille ku tämmönen keli on. :)
Eipä tarvii enää sitten hämärässä, saati pimeässä ajaa...
 
Testasin aamulla tuota, pitkässä narussa niin paljon ilmanvastusta, että ei kulkenut. Silikonia pallo täyteen ja pintaankin, niin nyt kulkee paremmin.
Pikku kaljapäissään kun tuolla lähtee pelaamaan, niin vain ajan kysymys, kun on nenä kipeä tai silmä musta. Ei ehkä lapsille sovelias kuitenkaan.
https://photos.app.goo.gl/sr5ACBrHR8uVbdW37
 
Laitoin talvella veneeseen biminikatteen, täydellä höökillä ajaessa ilmavirta paukuttaa aika kovasti. Mutta kesti kuitenkin 70 km/ h nopeuden, loivennutin 1/2” potkurinkulmia ja muutos tuli oikeaan suuntaan. Lähtee paremmin plaaniin, 3800rpm kulkee viellä hienosti liussa.
 
Takaisin
Ylös