Temu

Viestiketju:
Temu

Mika 82

Kansalainen
KK Plus pack
Liittynyt
17 Marraskuu 2014
Viestit
13,927
Onkos kokemusta moisesta? Onko joku uusi kauppa-alusta, kun en ole kuin vasta hiljakkoin törmännyt moiseen.
Mökkinaapuri siis jotain viemärinavaushommaa suunnitteli ja linkkasi. Ainakin silloin tulkitsin asian niin, että 45m 5800psi letkua ja kuusi avaussuutinta 45€, ilmaiset postit.

Vaan on kyllä niin saatanan sekanen sivunäkymä, että tekee jo pahaa katsoa ja hermo meni, kun yritin tarkempia speksejä löytää myytävästä tuotteesta.

Se kyseinen tuote jo loppuunmyyty statuksella, mutta siitä hieman vastaavaa.

 
Temulta on tullut tilattua auton renkaitten vanteella vaihtoon mm. pari apukättä ja pehmusteita vanteen reunaan. Myös lukulaseja 4 €:n kappalehintaan. Jos tilaa useita tuotteita samaan aikaan, osaavat itsenäisestikin joskus pakata samaan laatikkoon useita tuotteita. Tullauksen kannalta ei välttämättä hyvä asia, joten ostotapahtumien välillä ehkä kannattaa pitää pari päivää väliä.

Temu toimii mun mielestä Wish-verkkokaupan tapaan. Samaa tuotetta myydään monella eri hinnalla. Jokaisen hinnan takana on kai eri myyjä, joten jos jollakin on loppuunmyyty, jollakin muulla on varastossa.
 
Hyvin epämääräistä ja agressiivista toimintaa. Kovia alennuksia uusille asiakkaille ns. sisäänvetotuotteina. Tyrkyttävät väkisin äppiänsä.

Oon hypännyt tämän ohi, ilmaisia lounaita ei ole.
 
On niin lähellä entisen pomon nimeä, että liian hapokasta. En lähe tähän. :peukkualas:
 
Jos nään jonku temu tuotteen joka kiinnostaa, katselen saman aliexpressistä ja ostan sieltä.
 
Sorruin tilaamaan Autocom-kloonin kun sai hiukan alta 20 € hintaan. Samalla tilasin pientä ruuvi- ja kiinnikehilpettä autoon. Kaikki tulivat perille nopeasti.
Mitään ei ole vielä tarvinnut palauttaa ja tuskin tuleekaan tilattua niin kallista että jaksaisi nähdä vaivaa, reklamointiinkaan ei ole toistaiseksi ollut tarvetta.
Autocom-kloonikin toimii.
 
Black Friday on alkanut ajoissa...




Screenshot_20240316-095729.png
 
Tuollaisella markkinoinnilla tuo firma on luonut ainakin minuun sellaisen epäluottamuksen, että en edes lue noita mainoksia.
 
Jotenkin mulla on fiilis että tuon kaupan tärkeämpi tuote postitettavan sälän sijaan saattaa olla se tilaajan puhelimeensa asentaman softan keräämä data.
 
Ajattelin antaa tälle mahdollisuuden, kolme ilmaista tuotetta oli luvassa. Niitä pystyi selaamaan ja ihan kelpo kamaa, heidän hinnoittelullaan siinä maks 15e oli ne mitä pystyi valitsemaan. Mutta jotain meni pieleen enkä niitä sitten pystynyt tilaamaan. Poistin koko tilin ja sovelluksen.
 
Rihkamaahan tuolla myydään pääasiassa. Emäntä jotain joskus tilaili niin kokeilin itsekin ja tilasin lähinnä kalastustarvikkeita. Viehelukkoja, perukkeita, teleskooppi haavin ja kuitu ja nailon siimaa ja pari pikkuvaappua. Vaikuttavat pintapuolisesti ihan ok kamalta, mutta saa nähdä sitten käytännössä.Kun ei ole suuria odotuksia niin ei tule suuria pettymyksiä ja kalliita ei olleet. Noin viikossa tulivat ja kun ostokset ylitti kympin niin ei rahtia tarvinnut maksaa
 
Tilailin tuolta muutaman timanttilaikan ja hioma vehkeitä. Tuli ajallaan ja toimii hyvin. Ei voi moittia mitään ainakaan siitä tilauksesta.
 
Piruuttaan kävin läppärillä kattomassa, ihan yhtä sekava, mutta isolta näytöltä sillisalatta paremmin hallittavissa, mitä luurilla.
Pistin testiksi tilaukseen 45m painepesurinletkun+ viemärisuuttimia, 48,50€. Saas kattoo, mitä tulee.

Vaan hakukone melko sairas. Pillua, persettä ja teinityttöjä ehdottelee. Mahtaako kaikki olla myytäviä artikkeleitä 🤔
IMG_20240322_205009494_HDR.jpg
IMG_20240322_205625944.jpg
 
Jotain positiivista tässä tilauksessa heti alkuun, vai onko matkahuolto muuttanut käytäntöjään? Tuli matkahuollolta ilmoitus saapuvasta lähetyksestä paraisille. Tahdotko muuttaa vastaanottopistettä? No tahdoin ja vaihdoin.

IOSS tunnistetta kuitista en löytänyt. Sillä muuten tarvetta ole, mutta jos joutuu tulliselvityksen tekemään. No kattellaan.
 
Takaisin
Ylös