Teknisiä nettikauppoja?

Viestiketju:
Teknisiä nettikauppoja?

Mistä edullisesti sorvin perustarvikkeita, teriä, teräpaloja, keskiökärkee yms. @paska ?
 
Mistä edullisesti sorvin perustarvikkeita, teriä, teräpaloja, keskiökärkee yms. @paska ?
Itse ekana katson aliexpressistä jos tarvin jotain. Sielläkin on monia eri myyjiä, joku niistä voi olla parempi kuin toinen. Kärjissä ja muissa perustavanlaatuisissa kaluissa oon käyttäny laatumerkkiä nykyään
 
Kubotan osat on aivan sairaan kalliita Suomessa. Ihan älyttömästi en ole nettikauppojakaan nähnyt, mistä saisi. Tällaiseen sivustoon sain linkin. Kypros on EU-maa ja kuulemma on 4-5 päivässä tullut tavarat mitä on tilattu. Alkuperäisosia kuulemma ovat, ei nuokaan halpoja ole, mutta halvempia kuin Suomessa.

 
Semmoinen havainto jotta jenkkilässä moni asia esmees eBayn, Walmartin jnejne kautta ois rutosti meitin hintoja halvempi ja vaikkapa MyUS.com kautta taitas saada taxfree-hintaan joten ainakin ALVin maksuun tullille tulee näin helpotus etukäteen. Samoin toimitusehdoksi voi valita DDP: n eli rahti ja tulli maksetaan jo lähetyksen yhteydessä ja täällä enää ALV.
Nää koijarit tarjoo 30 pv varastointiaikaa yhdistettynä lähetysten kollaamiseen yhteen pakettiin. Voi tilalla Amazonista ynnä muista yhteen osoitteeseen tax-free ja ekan paketin jälkeen sit muut 30pv aikana tulevat kollataan samaan lähetykseen. Viimeeks mainittu koskee 10$/kk maksavan asiakkuuden valinneita.
Oiskohan KK porukalla niin paljon havaintoja huippuedullisista hinnoista et löytys silloin tällöin tilattavaa. Toki täällä päässä joku joutuisi hoitamaan edelleenlähetyksiä yms joista yksikköhintaan tulisi sitten äkkiä kymppi lisää postimaksujen tms takia.
En suoralta kädeltä lupaa olevani tuo henkilö mutta ei tuo luppoajan puutteeseen ainakaan tukehdu.
Mielipteitä?
 
Noh, päädyin testin vuoksi rekkaamaan tuonne. Kertokaa jos joku vempele pitäis saada jenkkilästä niin ihmetellään oisko minusta apua. Siis ei mitään voitonkeräystä vaan läpinäkyvillä kuluilla.
 
Takaisin
Ylös