Tee siitä suurkeittiöpytystä se mäskäyskattila sanoisin. Sillon ei puutu kuin keittokattila. Se syntyy hyvin rosterivaraajasta ja käy lämmittää vaikka avotulella. Kustannusten ja vaivan jakamiseksi porukalla tekeminen ehdottoman kannatettavaa. Stoutit sinänsä jo vaativempia oluita nauttia ja tumman maltaan kanssa menee helposti yli. 1/4 tummaa mallasta niin alkaa olla olut jo asiantuntijakamaa jota ei montaa jaksa.
Mulla on jouten pari semmoista suurkeittiökattilaa, missä on 2-kerrosrakenne ja höyry on kiertäny välissä. Jos on tarvetta, niin voin kyllä myydä.
Joo, no tarkotus itellä olikin että tekis enempi nautiskelu- eikä kännäys-oluita. Juuri join yhden murphysin irish stoutin, muuten hyvä mutta onnettoman lattea. Saisi olla potkua vaikka puolet lisää niin ei olisi niin ohut maku. Toki nää kermaset on varmaan jo niin vaikeita että tämmösellä ei kannata kuvitella alottavansa panotouhuja.
pidetään mielessä kunhan oon tsekannu ton takapihan tarjonnan. Menee vielä joku tovi tässä elinkeinotouhun parissa sen verran rattosasti että en kerkee käydä tutkimassa.