Pienehköt kysymykset,joille ei viitsi tehdä uutta topiikkia.

Viestiketju:
Pienehköt kysymykset,joille ei viitsi tehdä uutta topiikkia.

Aakkosasema..
ABC-ketjun myymän talvilaatuisen dieselin alin varastointilämpötila on -29 astetta ja se toimii dieselmoottoreissa -34 asteen pakkasiin saakka.

NESTE asemien diesel

Neste Pro Dieselin alin käyttölämpötila on -37 °C ja alin varastointilämpötila -32 °C. Neste MY uusiutuvan dieselin osalta alin käyttölämpötila ja varastointilämpötila ovat -34 °C Neste Futura Dieselin alimman käyttölämpötilan ollessa -34 °C ja varastointilämpötilan -29 °C.Nov 1, 2017
 
Suuri johtaja tuntui että olisi vain mentävä sovittuun kokoukseen kun tuumin että onko järkeä vai ei pakkasen takia, otinpa siis firman leasing pakun särettäväksi. Siinä on kaikki hinaus yms taxi kyyti jutskat.
 
Kiitos! Alin mahdollinen käyttö lämpötila talvilaadulla on -38c˚. Eli jos on aamulla tuon verran pakkasta en lähde mihinkään, pysyn kotona.
Eieiei, väärä toimintatapa, jos kerran isonpomon mielestä pakkanen ei oo este.
Eli virman autolla liikenteeseen, jos se hyytyy matkalle, tilataan taksi ja mennään sillä. Toki silloin kokouksesta myöhästytään, mutta se on force majeur tilanne joka sen ison pomon on hyväksyttävä. Sitte sille voi kertoa, että on olemassa tietoteknisiä mahdollisuuksia kokousten järjestämiseen vaikka ympäri maailman ilman että tarttee persettään kotisohvalta nosta...
 
Commonrail-koneissa kyllä polttoaine lämpiää aika paljon, kesää vartenhan on jopa paluukierrossa jäähdytin monesti. Melkein voi sanoa, että jos lähtee käyntiin ja saa käytettyä lämpimäksi, niin polttoaineen suhteen ei ongelmia tule.
 
Tuohon ei pidä lisäillä mitään, ilmeisesti ei edes sitä diesel sata lisä ainetta. Ajattelin jotenkin, että kyseessä se omistuksessasi oleva vanha ransitti.
Juu on sen ikäluokan kapineita, ettei lie suositeltua mitään polttoaineen sekaan lisäillä....
 
Diesel satasta ei tarvitse lisätä mihinkään.
Sehän on alkoholia johon vesihelmet mahdollisesti liukenee, ja sitten se vesi on pidemmällä polttoainejärjestelmässä, kuin tankin tai suodattimen pohjalla....
Syöttöpumput, korkeapainepumput, ja suuttimet kiittää käsittelystä....
 
Toi vesi on aika myrkkyä noille laitteille. Commonrailit lämmittää polttoainetta melko hyvin ja kun paluulinja monesti kannen sisäinen niin paluulinjan polttoaineen lämpötila lähentelee moottorin lämpötilaa.
 
Nyt tavittais semmottis reiänympärystöi, eli aluslevyjä ruuvinkannan alle, joissa on ikään kuin upotus ruuvin kannalle ja alus levyn profiili on kuppimainen, jossain olen nähnyt vastaavia(wanhat huonekalut), mitä ovat nimeltään, mistä?
 
Noita wurtin ja etran malleja on tullu jokunen pulttiin laitettua...
 
Mitä ne on nimeltään sellaiset palikat joita käytetään kun jyrsimen pöytään kiinnitetään eri muotoisia kappaleita?
Vaikea hakea kun ei hakusanaa keksi.
 
Takaisin
Ylös