Unet konekansasta

Viestiketju:
Unet konekansasta

Haluan kuitenkin muistuttaa olevani syyntakeeton. Nukuin. Ensi yönä painajaisia odotellessa tän keskustelun jälkeen... :hermot:
 
Jotenkin arvasin että teille riittää tästä viihdettä koko päiväksi (vuodeksi), joten sen vuoksi oli pakko kertoa :D
 
Oisko vaan siitä unet mistä puute? Vuosittainen @klappi-annostus @Tico'lle on kuitenkin tapahtunut menneenä viikonloppuna, niin nyt jo iski ikävä...
 
No sehän selittää. Vuoden päivät jo ollut ilman ni kai siinä alkaa sitten oireilemaan :oops:
 
Jakkara kiittää kun ei ole ylitetty rekisterissä olevaa matkustajamäärää.....
 
mie näin täsä pari kuukautta takaskäsin unta josa Eero ja Pehtoori laittovat savusaunan kiukhale makkaroja kypsymhän, mutta aamula sieltä kiukhampäältä löyty karvoneen kypsynt iso hirvi jonka sarhvin oli asennettu taustapeilit. se ei unesa selevinny että kuka sen hirven oli sinne kiukhampäälle parkkeerannu
 
Oli varmaan jokin enneuni kun @DjEzgo84 tänään varjopaukkeitaan järjestää.

Oli nimittäin sellainen tilanne, että minikubotaa ja mini-kärryä oltiin omistajansa kanssa viemässä johonkin suuliin (en tiiä miksi). Kubbikseen oli tehty modifikaatio, jonka myötä aukeavan katon tilalla oli joku 300 litrainen kuumasinkitty vesi-/paineastia.

Siinä aikamme paikallisten kanssa turistuamme piti kubbis sitten peruuttaa suuliin. Ajovuoro sattui allekirjoittaneelle ja aloin kömpiä koppiin kun siinä kohtaa Ezgo sovittaa pakkia päälle ja alkaa painaa kaasua. Vähän meinasi olla suulin ylisten ajosilta kapea alapäästä ennen kuin pääsin kunnolla koppiin asti. Sen jälkeen tuli todettua, että hyvin on kyllä tasapainoinen ja säädyllinen tuo kubbiksen ohjaus. Vaikka pakki vaihteena nyt oli tolkuttoman iso.

Ja yllättävän tilava se kubbis silti oli, meikäläinenkin sujahti sisälle meleko kivuttomasti. Päätä joutui tuon pöntön takia pitämään kenollaan, mutta muuten tilaa oli.
 
Jotain unta Konekansasta minäkin näin, mutta kun en noita unia muista kuin pienen hetken heräämisen jälkeen. Se jäi pitkäkestoiseen muistiin, että lukuisia Konekansalaisia unessa oli.
 
Viimeksi muokattu:
Jotain unta Konekansasta minäkin näin, mutta kun en noita unia muista kuin pienen hetken heräämisen jälkeen. Se jäi pitkäkestoiseen muistiin, että lukuisia Konekansalaisia unessa oli.
Sun unet ei siis selvästikään ole kovin mielenkiintoisia ja raportin arvoisia, kyllä ne muutoin muistaisi
 
OT: Näin unta, että olin unohtanut mihinkä parkkikselle jonkun ison ostarin tykönä olinkaan mersun parkkeerannut. Satoi räntää ja kuljin ristiinrastiin autoa ettiessä.
Kyllä helpotti kun heräsin ja tajusin ettei mulla olekaan väyrysmersua. :D
 
^ kyllä aika epätoivoinen ilme oli yhdellä nais-immeisellä kun kohtuukokoisessa osin kaksitasoisessa parkkihallissa käveli, (halliin kolme eri sisäänkäyntiä, 7-8 hissiä kauppakerroksiin, periaatteessa 2 erillistä kauppakeskusta, eli Lahdessa Trio ja Hansa, parkkihallit yhtyvät siellä maan alla toisiinsa vaikka kauppojen välissä katu...)
Oli vielä joku "parkkeeraa vapaasti" päivä, jolloin ei saanut edes puomilta parkkilappua jolloin olis tiennyt että mistä sisäänkäynnistä tuli sisälle...autossa ei keskuslukitusta joten avaimenperän napsuttelukaan ei auta....
 
Matkuksen kauppakeskuksessa olen parikin kertaa nähnyt ulko-ovilla väkkäränä pyöriviä naisihmisiä, jotka kertovat, että autonsa on varastettu. Rakennuksen kummallakin puolella on parkkipaikka ja nämä menevät keskenään sekaisin. "...mikä toinen parkkipaikka???"
 
Eräässä parkkitalossa oli minulta Huihai hukassa, kaukkarin näpyttelyllä löytyi... kolme muuta korealasvalmistetta:D
 
Mitähän muuta tuolla liikenteessä unohdetaan seurata, jos ei muisteta katsoa, mille parkkipaikalle autonsa jättää...
 
Takaisin
Ylös