Tori.fi

Viestiketju:
Tori.fi

rölli

Kähmy
Liittynyt
30 Tammikuu 2017
Viestit
376
Mikähän meininki siellä on? Olen yrittänyt laittaa ilmoitusta,
mutta pyytää salasanaa ja vaikka mitä tarjoo, niin ei kelpaa.
Vai olenko vaan niin tyhmä etten ymmärrä?
 
Se systeemi oli jotenkin muuttunut. Piti tehdä jokin Shibstedt-tili tms. En muista sen tarkemmin.
 
Schibsted-tili pitää luoda alkuun. Tori kuuluu nykyään johonkin Schibsted-konserniin, niin tietojen hallinta menee sitä kautta.
Ilmoituksen kun jättää tai muuttaa vanhaa niin se menee aina ylläpidon käsittelyyn ja ilmoitus julkaistaan/päivitetään jonkinmoisella viiveellä, useimmiten joku tunti, joskus nopeamminkin. Ilmoitukseen ei ole pakko laittaa nykyään yhteystietoja vaan yhteydenotot kulkee myös torin oman viestisysteemin kautta sähköpostiin.
 
On ollu vissiin jotenkin nurin. Yritin eilen illalla/yöllä haulla etsiä.jotsin, niin jumitti lataamaan eikä sivu ikinä auennut...
 
Ku muuttu Shipstediin, nous hinnat yrityskäytössä ihan älyttömiksi. Jos pyörii sellanen tuhat ilmoo keskiarvona kukaudessa, on hinta 3600€alv0%
Ei juuri kierrätyskeskuksen kannata pitää muutaman euron tuotteita kuten kirjoja siellä.
Eli meidän kirjat siirtyvät paikkaan
antikvariaatti.net
 
Tuo norjalainen firma on rohmunnut näitä nettisivustoja itselleen oikein urakalla. Pisnes on pisnes.
 
Onko puhelinnumeron laittaminen Torin ilmoitustekstiin nykyisin kielletty? Meinaan kirjautumattomat Torin käyttäjät eivät nykyisin näe yhteystietoihin laitettuja yhteystietoja.
 
Itse olen laittanut välillä puh. numeron suoraan ilmoitustekstiin. Silloin ainakin näkyy kaikille.
 
No sehän ei ole uutta ettei kirjautuneena kaikkia tietoja näe. Tosin miksi lisätä kahteen kohtaan puhelinnumero kun se on vaadittu tieto joka tapauksessa?
 
Tuo norjalainen firma on rohmunnut näitä nettisivustoja itselleen oikein urakalla. Pisnes on pisnes.
Ei oikein enää ole kunnon yleistä myyntialustaa mitä ei olisi rahalla pilattu. Facebooki myyntiryhmissäkin ylläpitäjät ovat alkaneet käyttämään omien ryhmien markkinointialustoina sekä myymään mainoksia ryhmiin. Tahtoo ahneus pilata monet asiat.
 
Eli onko tori.fi myös pilalla?
Hemmetin norskit, kalastakoon turskaa
ja jättäsivät meidät rauhaan.
 
Ehkä vaikeuttaa huijareiden elämää, kun joutuu kirjautumaan sisään nähdäkseen yhteystiedot.

Mutta norskeilla ei ole kyllä vilpitön ajatus, sitä kirjautumista kalastellaan aivan muista syistä.
 
*MAINOS*
Konekansassa yksityishenkilönä ilmoitat ilmaiseksi!
*MAINOS PÄÄTTYY*​
 
Oikeastaan torin viesti-systeemi on hyvä ennalta ehkäisemään väärinkäytöksiä mutta tuo sisäänkirjautumisen vaatimus on kyllä sellainen missä taustalla on tosiaan aivan toiset seikat. Tietohan sillä haetaan ja käytetää kyseisen talon sisäisissä asioissa hyväksi.
 
Vaatteita ja sen semmosia jos muuten myy tai haluaapi ostaa niin kannattaa tutustua Vähänkäytetty.fi. Junioireille varsin on löytynyt paljon vaatteita. Kun on oikeus vielä palauttaa tuotteet jos eivät vastaa annettua informaatiota. Edes kaikkia tuotteita ei reklamoidessa tarvitse palauttaa takaisin vaan hinta hyvitetään. Paljon siellä on kyllä meiltäkin myyty, tilitettynä puhutaan tuhansista eurosta tässä vuosien mittaan.

Aikaisemmin ottivat lehtiä ja muutakin mutta lopettivat niiden vastaanoton. Siellä tuli myytyä paljon mm. vanhat koneet, tm, tee se itse sun muita läpi laavattuja lehtiä. Vanhat koneet lehdestä irtosi jopa 10 euroa kappaleelta. Harmi vain että sinne lähetettiin ilmeisesti ihan roskalehtiä joiden arvo ei ole jätepaperia kummempi joten lehtien osalta toiminta loppui.
 
No sehän ei ole uutta ettei kirjautuneena kaikkia tietoja näe. Tosin miksi lisätä kahteen kohtaan puhelinnumero kun se on vaadittu tieto joka tapauksessa?

Pelkästään yhteystietoihin puhelinnumeron laittamalla iso osa potentiaalisista ostajista karsiutuu pois Tori tunnuksien puuttuessa.
 
Pelkästään yhteystietoihin puhelinnumeron laittamalla iso osa potentiaalisista ostajista karsiutuu pois Tori tunnuksien puuttuessa.
Voisin kiteyttää viiltävällä analyysillä tällaiset henkilöt: Jos ei ole varaa ilmaisia tunnuksia laittaa, joka tosin vaatii hivenen aikaa lukea sekä tehden ohjeiden mukaan tuskin on rahaa tai edes tarvetta ko. tuotteelle.
 
Takaisin
Ylös