Lisäkaukovalot

Viestiketju:
Lisäkaukovalot

Optibeam Commander. Oikein suunnattuna (eli aavistus ylös) ei hajavaloa keulan eteen ja koko tiealue on kirkas useamman sata metriä. Sama valo, ainakin päällepäin, kuin Genesis 600 mutta syystä tai toisesta noissa Genesiksissä näkyy vesihöyryä sisällä aika monesti. Optibeameja useampi eri malli omissa ja lähipiirin autoissa eikä yhdessäkään mitään ongelmia.
Kosteutta löytyy mutta eipä tuo mitään oo haitannu :rolleyes:

20210905_082241.jpg
 
En muista, joko laitoin tänne, ampulanssiin vuosi sitten semmonen ledipötkö, keskisen veljiltä 59 euroo tarjouksesta, aika mitätön, varmaan joku työvalo, vaikka autopuolella myytiin.
 
Valaisin on pysyny teräslevyssä kiinni ja sai suunnattuakin helposti. Ja on myös pysynyt paikoillaan. Ei myöskään tärise pätkääkään. Asensin ohjeen mukaisesti.
Piuhalle ois voinu porata läpiviennin...:rolleyes:

20210905_093906.jpg
 
Eikös sen ensirekisterointi ollutkin ennen 1.1.1980. Silloin kahdennuson laillinen.
No juu olihan se, mut ku siitä oli nii hirveesti juttua ettei saa olla kahdennettuja ajovaloja ja mm. omat lähivalot piti olla pois jos oli ne keltaset tuikut alakulmissa.....
 
W-lightin typhoonit 7” koossa on viton keulalla ja en kyllä vähässä kummassa vaihda muita tilalle.. korkeintaan isommat.. auton omiin pitää pikku muutoksia tehdä mutta ne ei lisävaloihin liity..
lyhkäset on riittävän hyvät jottei iske sokeus kun pitkät pudottaa pois mutta väri kun on ledeihin verrattuna lähinnä kusen keltaista niin siitä ei silmät tykkää..
auton omat pitkät on taasen niin onnettomat jotta eron lyhkäsiin huomaa oikeastaan mittariston merkkivalosta.. :D
siks niissä ei polttimoita ole paikoillaankaan..:rolleyes:
 
Eihän noissa mitään tuuletusreikiä ole, eikä oikein kestä ollakaan kun tuo elektroniikka ei oikein vedestä tykkää...
 
Kyllä tuolla rekisterikilven taakse tulevalla peltiläpyskälläkin saa ihan tukevan kiinnityksen. Niissäkin iso ero. En nyt muista tarkkoja malleja, mutta motonetin hyllyllä todettua. Kahdella kiinnityskorvalla oleva 2mm peltiä ja kolmella korvalla oleva 3mm peltiä (mitat saattaa olla virheellisiä, mutta antaa mittakaavaa.) Netistä tilatessa kannattaa olla tarkkana, että mainitaanko materiaalipaksuus.
Eli otin tuon vahvemman version ja sen kun lujasti asensi puskurin takana lymyilevään metalliin tuli ihan hyvä. Ei värise.
 
Kahdella ruuvilla ei saanut kovin tukevaa kiinnitystä, joten laitoin 14 ruuvia. Takana isot prikat. Pari vuotta myöhemmin lisäsin vielä toisen samanlaisen pellin, siis nyt 2 peltiä päällekäin, kun näytti korvakkeiden kohdasta vähän heiluvan yhdellä pellillä.

WP_20170923_19_57_13_Pro.jpg
 
Ite taisin tehdä m6 tai 5 kierteet suoraan sinne palkkiin. Toki kaikissa autoissa ei lyhyellä tapilla yletä. Ei tarvitse taistella mutterien kanssa. Ja monesta kohtaa kiinni.
 
Mitä on rinttelin omien pitkien ref? 25?
20211112_110647.jpg

Nuihen tilalle hääthys päivittää..
]
20211112_110629.jpg

Niissä on 37,5.
20211112_110636.jpg


Ajatus olisi, että kaks pyöreetä.
 
Onkos noissa omissa 20 vai 25? Molemmat lukee. Yhteensä sata saa olla, niin eipähän tuolla väliä ole, laittomat on nuo 37,5 kuitenkin.
 
Ref 37.5 ei oo yleisempiä lamppuja. Katsuri varmaan olettanut että ne on jokin 17.5 tai 20 tai 25 lukemalla, niin sallittu 100 ei täyty edes tai on just tasan.
Laittomat silti, jos joku alkaa tarkistaan niitä lukemia.
Setä siniset joskus alko tutkii mun Taunuksen valoja oikein tarkemmin.
Oli alkuperäiset kahdennettu, lisäksi oli apupitkät ja sumarit.
Tulivat tulokseen et lailleen on, yht ref 100 siis.
Ja kaikki kolmet pitkät + sumarit paloi samanaikaisesti.
 
Takaisin
Ylös