Ebay sniperit

Viestiketju:
Ebay sniperit

paska

Verkusonni
Liittynyt
3 Helmikuu 2014
Viestit
9,802
Tässä kun laitoin manuaalisesti korotetun tarjouksen eräästä tuotteesta 5 sekuntia ennen loppumisaikaa ja oma tarjous oli voittava myös ennen korotusta ja hävisin siitä huolimatta rupesin arvelemaan että ei tuolla kyllä ihminen vastassa ole, se on ihan varmaa. Googlesta löytyikin tarkoitukseen tarkoitettuja botteja roppakaupalla ja otin kokeiluun Myibidder-nimisen työkalun (https://www.myibidder.com/) joka oli listattu jossain arvostelussa toiseksi parhaaksi ja saa ainakin kokeilla ilmaiseksi ja sillä on myös sovellus Play-kaupassa. Kyseinen automaatti laittaa tarjouksen sisään omassa tapauksessa 3 sekuntia ennen huutokaupan loppumista. (Säädettävä, tuo 3s on minimi.) Palvelu toimii siten, että rivihuutajat luulee olevansa korkein huutaja kunnes 3 sekunnin kohdalla huuto lyödään sisään ja toivottavasti voitetaan ellei jollain toisella botilla ollut korkeampi huuto. Parin päivän päästä kerron tarttuiko ensimmäinen huuto botilla. Samanlainen tavara kyseessä kuin nyt botille häviämäni. Tuokin palvelu on ollut näköjään olemassa jo 2000-luvun alusta lähtien, joten lienee jo täysin vakiintunut käytäntö.

Edit. Tuossa on käytössä tuommonen kredittisysteemi, ilmaiseksi saa 10 kredittiä joita todennäköisesti kuluu 1 kun yksi "snipetys" on suoritettu. Lisää saa joko yhden katsomalla 5 lyhyttä mainosta tai jos on iso tarve niin esim. 200kpl 29 eurolla. Omaan tarpeeseen riittänee tuo 10 pitkäksi aikaa.
Edit 2. Ilmeisesti yksi kreditti kuluu vain silloin kun huutokauppa voitetaan, hävitystä ei mee mitään. Ja jos kreditit menee nollaan niin seuraavana päivänä pitäis ilmestyä yksi sinne katsomatta mitään mainoksiakaan. Eli on siis satunnaisesti käyttävälle täysin ilmainen. :eka:
 
Viimeksi muokattu:
Ensimmäinen snipetys onnistui. En ollut itse edes vahtimassa viimeisiä minuutteja vaan tuossa kun saunasta tulin niin oli ilmestynyt puhelimen ilmoituksiin "item won" -ilmoitus Ebaylta. Hinta millä lähti jäi noin puoleen siitä mitä suoraan ostamalla ois saman tavaran hinta. 5 huutajaa olis ollu sen perässä.
 
Lienee jotain aasialaisia myyjiä/tuotteita, jos myyjä puoleen hintaan myy.

Mutta mielenkiintoinen aihe.
 
PCMCIA äänikortti kyseessä, valmistus lopetettu varmaan 15+v sitten. Kohta lienee jo keräilytavaraa. Ja Saksalainen myyjä.
 
Varmaan moni tavara tuolla ebayssa nousis kovempiin hintoihin jos se edes minuutin tai 10 sekunninkaan lisäaika tulis viime huudon jälkeen jos yrität viime sekunnilla laittaa. Mutta se on nyt vähän niinku "sokkotarjous" kilpailu enemmän ja se joka on laittanut bottitarjouksen ylimmäs voittaa... Muut luulee voittavansa kunnes 3 sekunnin kohdalla eivät ehdi enää painaa nappia. Ja vasarahinta on sitten kai about yhden minimikorotuksen yli toiseksi ylimmän korotusautomaatin tarjouksen.
 
Eikai ebayssä edes ole mitään hintavarauksia, tahi mekaniikkaa olla myymättä jossei hinta miellytä, mitäs läksit jne.
No tämä asia kiinnosti. En ole näin pitkälle penkonut, koska en ole myyjän asemassa ollut. Kai myyjä kuitenkin voi kaupan perua? Voihan se perua normaalinkin kaupan.
 
En usko että voi, jotkut tavarat joskus lähteny Saksasta jopa 1€ lähtöhinnalla, varmaan ois peruneet jos vois?
 
Takaisin
Ylös