Viestiketju:
ILMIANNA HUIJARIT TÄSSÄ KETJUSSA

Jees.....
Päivitä tilanne kuitenkin vielä.... Kun jos ne tosiaan tulee, tai on tulematta....
 
Päivitystä: rahaa oli ilmestynyt mutta summa oli kymppiä vajaa. En jaksa kyllä enää ruveta kympin takia riehumaan enempää, ostakoon askin tupakkia sillä.
 
Päivitystä: rahaa oli ilmestynyt mutta summa oli kymppiä vajaa. En jaksa kyllä enää ruveta kympin takia riehumaan enempää, ostakoon askin tupakkia sillä.
No täytyyhän sitä vaivanpalkka saada:D
 
Pitääpä nähdessä mainita..... Ettei ihan täsmännyt palautussumma....
Ja sätkätupakkia tuo polttelee.
 
Poistui se jo varmaan puoli vuotta sitten, tärkeintä on että hakukoneella nimellä löytää porukka tähän ketjuun että osaavat varoa
 
  • Hyvää huomenta. sähköpostilla caal6085@gmail.com. hän haluaa ostaa nyt ja haluaa tietää lopullisen hintapyynnön!! Kiitos!
  • 13.11, 9:47

    Auto varattu klo 13.00 saakka . Soita sen jälkeen kiitos .
    nähty

  • 13.11, 9:49

    Anteeksi . Diesel Corolla ei ole vielä varattu . H. 1650 e. suoralla käteiskaupalla .
    nähty

  • 13.11, 10:04

    Lähetä sähköpostia hänelle, että hän on todella kiinnostunut ostamaan, mutta hän on vanha mies, jota hän ei osaa käyttää tori.fi -sivustoa. ainoa tapa ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse. kiitos ymmärryksestä.
  • 13.11, 11:24

    Puh.nroni . 0........
    nähty

  • 13.11, 11:25

    Pahoittelen .Minäkin olen niin vanha mies , etten osaa oikein tuota sähköpostia käyttää .
    nähty

  • 13.11, 19:37

    Missäpäin suomea hän asuu ? Corolla taloudellinen , voisin vaikka tuoda näytille ..
    toimitettu

  • 25.11, 0:45
    Nyt Corollan hinta 550e ! Laturi meni rikki ja uusi osa maksaisi yli 650e ja minulla ei ole varaa ja sain Äitini vanhan auton käyttöön joten Corolla tarpeeton .
    toimitettu

Kun tuntui heti alkuun , että nyt on jotain outoa :) ..
 
Viimeksi muokattu:
Vastaus tuli sähköpostiin suoraan seuraavana päivänä ohitse Tori sivuston ..

"Hinta on minulle hyvä ostos ... poista mainos ja pidä sitä myytävänä, koska maksan hintasi, koska ostan sen lahjaksi serkkulleni. Valitettavasti en voinut tulla henkilökohtaisesti tapaamaan heitä, tai kotiin tehty nouto kävi kurkusyövän leikkauksessa eikä voinut puhua, mutta on pian kunnossa, mutta minulla on agentti, joka auttaisi minua noutamaan haluamassasi paikassa, saatuasi rahasi. OK?"

No johan alkoi kiinnostamaan ..Tosin ensimmäinen yhteydenotto oli eri sp.osoitteesta kuin tämä toinen . Pidän nyt päivän pari paussia ja alan vedättämään . Ajattelin seuraavaksi "yrittää nousta puihin" kertomalla vaikka Corollan ihmeparantumisesta tai että Isäni Merimies saapuikin kotiin kuukautta odotettua aiemmin ja pelasti tilanteeen tms..Ja koittaa vaikka hinata vähän hintaa ylöspäin .
Vai olisiko neuvoja , kuinka toimia ? Kävi mielessä että jallittaisi siihen asti kunnes kuriiri "agentti" saapuu noutamaan autoa . :) :) :)
 
Viimeksi muokattu:
Jostain , oliko tältä sivustolta , olen kuullut vastaavasta .. Oliko se jotenkin niin , että kuriiri tulisi noutamaan autoa jonkun maksukuitin kanssa ?
 
FINGERPORI


08.11.2021
<>
48bea084e49e14202d80d20ce7ecb68ad47271ff7a2d1f07fd5a9f584e4e0fc3.gif

Ja näin sitten pian käy , kun ensin tarpeeksi koitetaan huijjailla ..Kohta ei usko enää mitään .
 
Takaisin
Ylös