Offi-harrastajat

Viestiketju:
Offi-harrastajat

Oliko jusape koneisiin siirtyminen syynä offiharrastuksesi loppumiseen..?
 
Ei. Silloin vaan kun voitettiin SM I ja EM I pystit, kaveri tuumas että se oli siinä sitten , hän kun loukkas polvensakin vielä silloin (tosin työpaikan liikuntatapahtumassa) harrastellessa, niin se haittasi maastossa kävelyä reiteillä pahasti.

Ja jotenkin into vähän alkoi ittelläkin lopahtamaan, kun oli jo piireissä ollut 6-7vuotta.
Yks tekijä oli lisäksi se, kun jäin työttömäksi, eli otin itte hitsaushommiin kyllästymisen takia 7v jälkeen telakalta loparit, ja jäin muutamaks vuodeksi jouten hermoja kasailemaan ......

Ja aina oli vehkeet rikki rymyämisen jälkeen, niitä piti kunnostella, ja ei kiinnostanut ja oikein rahaakaan siihen ollut sitten .....
 
Joo se on suht kallista harrastamista mitä joutuu osiakin ym.hankkimaan.
 
Välillä tulee ajeltua ja safareita järkättyä kotona,syksyllä kävin viimeks Padasjoella kisoissa suunnistelemassa hiluxilla ja myös laho räppäilyPatrol löytyy nurkista huolettomampaan ajoon. Offipalstalla samalla nickillä oon jotain kirjotellu..
 
Löysitkös kaikki poikien rastit....oli kuulemma jonkun verran katsojia ollut.
 
Ei löydetty,pitäähän jonku olla viimenenki.Raidetanko katkes mettään klo 3.30 ja sitä pajotettiin paikallisten harrastajien pajalla että päästiin aamusta jatkamaan,sitte tulikin jo voimansiirron kans ongelmia ja ajoin puolilt päivin jo maaliin että saan viel ajettua auton ehjänä kalkkisiin..
 
Tuli aikoinaan ensimmaisiä suunnistus kilpailuja ajeltua pieksänmäellä, ja häkärinteen mäkikisoja. Nykyään harvoin jotain safareita toyota rj 7kymppisellä.
 
Takaisin
Ylös