Maamoottori Olympia HL 7-8, vm. 1935 ehkä myytävänä

Viestiketju:
Maamoottori Olympia HL 7-8, vm. 1935 ehkä myytävänä

Olympiakos

Kansalainen
Liittynyt
6 Elokuu 2017
Viestit
6
Viimeiset parikymmentä vuotta käyttämättömänä ollut Olympia on entisöity nyt kesällä. Todellisessa työssä moottori on ollut viimeksi ehkä 70-luvulla, sen jälkeen jonkin verran myllyä pyörittämässä kokeiluluontoisesti. Kuvassa maamoottori on käynnissä kesällä 2017 (videota en saanut tähän liitettyä). Moottoria laitellessani tykästyin siihen sen verran, että se ei ehkä ole myynnissä, mutta yhtymämme 5 muuta jäsentä haluasi saada rahaa kotitalomme ylläpitoon. Mikähän maamoottorin hinta voisi olla. Moottori voitaisiin ehkä myydä yhdessä Labour-merkkisen myllyn kanssa tai molemmat erikseenkin.

WP_20170415_14_34_26_Pro (3).jpg


Kone käynnissä 1.PNG
 
Onkohan tämä pitkä nettihiljaisuus ymmärrettävä niin, että minkäänlaisia ostohaluja ei ole.
 
Ei välttämättä niinkään ole.... Sijainti , että missäpäin olisivat ja jotain muutakin yhteystietoa kuin pelkkä foorumin kautta tavoittelu, olisi ehkä eduksi asialle .
Hintahaarukkaa en ossaa alkaa veikkaileen isommin, useammista satasista ehkä tuonne reilun tonnin- mut reilusti alle parin väliin korkeintaan ?
Ite en noiden maakoneiden kanssa ole touhuillut, mut tutuilla harrastajaporukassa on monen näköisiä koneksia kyllä...
 
Suosittelen päättämään hinnan ja tekemään myynti-ilmoituksen.
 
Tuos yllämainitus tilantees toimisin niin, että kyselen yhtymän jäseniltä mitä kukin on mieltä hinnasta ja korkeimpaan arvioon lisäisin viellä alvin ja myyntiveron. Näin sopu saattaa säilyä porukan kesken vielä viimeisen verollepanon jälkeenkin kun valtio vaatii omansa yhtymän liikevoiton verotukses:)
 
Hyviä vinkkejä, kiitos niistä. Maamoottorin ja myllyn sijaintipaikka on Sysmä Päijänteen itärannalla. Palaan ehkä asiaan yhteystietojen kera "neuvottelujemme" jälkeen. ....... Lisään tähän vielä vanhan moottorisahan Solo 125, vuosimalli noin 1960, viimekesänä sahauskuntoon laitettuna.
 
Takaisin
Ylös