Pienehköt kysymykset,joille ei viitsi tehdä uutta topiikkia.

Viestiketju:
Pienehköt kysymykset,joille ei viitsi tehdä uutta topiikkia.

Se hyvä myös muistaa, että maksimi imukorkeus ei meinaa imuletkun pituutta vaan pumpun ja vedenpinnan tason välistä etäisyyttä.
 
Millähän nimellä tämmönen ”jatko-kuusiokolo” mahtaisi kulkea?

IMG_3981.jpeg

On tuosta paksummasta päästä sen kokoinen, että käy 8mm istukkaan/avaimeen. Mulla on tuossa tollanen pikkunen momenttiavain, mihin tuo käy.

Pitäisi hommata vaan vähän eri kokosia. Ja myös ehkä momenttiavain välille 1-10 nyyttonia, tms.

Yhdessä kohteessa tarvisin nyt 3,5 ja 5,5 arvoja.
 
Täytyykö turbo irrottaa, kun ottaa Ford 6810 (7610) sylinterikannen pois?
 
Ite kylläkin käytän, vaiks 20Nm olis ilmoitettu, aina jotain 30-40Nm momenttia.
 
Jos haluaisi tallentaa nopeutta gps:n avulla ja tarvitsisi olla helposti piilotettavissa oleva laite, mikä olisi sellainen? Eikä haittaa vaikka olisi etänä vaikka bt luettavissa.
 
Hän pitää kyllä ihan itse huolen tästä tiedottamisesta valitettavasti.

Muulle ei oikein ole käyttöä kuin nopeustiedolle.
Kuinka usein laitteeseen pääsisi käsiksi?
Kuinka pitkiä aikoja sen pitäisi toimia kerrallaan?

Ostat jonkun halvan urheilukellon ja nyppäät siitä hihnan kuikkaan. Useamman tunnin saa kerättyä dataa. En tiedä ssko noissa joissain tallennuksen päälle muuten kuin painamalla nappeja. Osan saa kai aktivoitumaan liikkeestä ja keskeyttämään tallennuksen kun liike lakkaa.
Pidempiä tallennuksia saa vaikka jollain pyöräilyyn tarkoitetulla himmelillä. Ne jakasaa yhdellä latuksella useampia tunteja ja jos kikkailee, niin niihin on kai lataustelakoita.
 
Kissojen seuraukseen löytyy kaivatunkaltaisia palikoita. Se että onko ex-vaimo kissa onkin asia erikseen ja riippuu ehkä katsojastakin.
 
Mikä lie nopeusseurannan tarkoitus?
Itselläni on autossa GPS seuranta(TKSTAR 905), joka piirtää kartalle sijainnin, nopeuden ja pysäköinnit. Saa myös aktivoitua, jos tapahtuu heilahdus pysäköinnin aikana.
Silloin, kun auto ei liiku, niin kestää noin 3 kk akku ja ollaan 40% paikkeilla. Liikkuvassa ajoneuvossa ehkä kuukauden kestää akku. Laite on käytössä lähinnä autolomareisuilla. Helppo löytää auto isossakin kaupungissa, jos sen on hukannut.
Laitteessa on oma sim kortti, joten seurantaa voi tehdä etänä kännykällä, tai läppärillä.
 
Takaisin
Ylös