ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

Viestiketju:
ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

"That pollution largely goes unnoticed because it largely happens far out at sea"

Tuosta UW:n linkistä lainasin. Siks että olen aina ihaillut uutisissa ilmoitettua eksaktia tietoa eri asioista. Tuossakin uutisessa kerrotaan tarkasti laivojen päästöjen prosenttiosuus mailman päästöistä ja samaan hengenvetoon kirjataan, ettei aavoilla ulapoilla tapahtuvista päästöistä tiedetä mitään.

Eli tiedetään muttei tiedetä ja varmuuven vuoks siks sakotetaan suomalaisia autoilijoita kun ne niin tarkasti tiedetään.

Vähän mälsää:(
 
WP_20181009_11_38_01_Pro.jpg

Eräs Konekansalainen odottelee paria pakettia itselleen Porissa. 57 kg. Veltto vahti ei kuulu toimitukseen..Klo 13.34 muistaaksein lähti Lahdesta.
 
Noista laivojen päästöistä ei liiemmin huudella. Joka tapauksessa ne ovat jotain järkyttävää suuruusluokkaa. Yksi paatti vastaa tajutonta määrää autoja. Sitten vielä kuskataan jotain sillinpalaa ympäri maapallon ja takaisin.



http://www.enfos.com/blog-archive/2...ntainer-ship-can-out-pollute-50-million-cars/

Niinpä. Ja ilmaherruus se taitaa siinä rinnalla kulkea. Nytki jytäjää hornettien tuutit siihen malliin ettei päästöt ainakaan pienenemään pääse. Suvereniteetin suojelu lämmittää.
 
On Kuopion Ikean lattiakin halki ja kyykäärmeen paksuinen zilikooni railossa. Notta hyvä se on.
 
kele kun äsken peläytti. sohvalla tv vahtien ja piipun juuresta hirveä raapimis ääni yht äkkiä. loppukin heti. siellä joku hiiri taas sätkähti viimesiä kertoja, sen verran on vintillä syötävää ja vissiin kolmea lajiakin jotta nälkä ei tule, jano niillä kyllä tulee ja sit saattavat yrittää ettiä juotavaa, broidin kissa ei nyt oo hoitanu pihal hommiaan ku vintille asti riittää. usein sillä kyl joku ötökkä suussaan on. taitaa kyl enempi luuhata tuol peltoojis ja naapurin puolel..
 
Hiiriaika alkanut täälläkin. Huomasin äsken, että harvarakenteisen autotallin hiirenloukkuun oli hiiruli kävellyt ensimmäisen kerran puoleen vuoteen. Sunnuntaina loukku oli vielä tyhjä.
 
Vielä ei oo meillä siima häntiä näkyny sisätiloissa o_O. Parhaat joskus koiran kupista ruoka nappuloita kantanu keittiön lattian yli ja silloinen koiraki vaan katto että mitä v... :eek::rolleyes::D
 
Oct 9, 2018 7:28 AM - MaxiSami: huomenta joukkue!
Oct 9, 2018 8:50 AM - marce: huomenta valmentaja!
Oct 9, 2018 9:28 AM - klappi: :peukku:
Oct 9, 2018 9:36 AM - borg: Reippaat urheilijanuorukaiset, kansallinen ylpeytemme :isäntä:
Oct 9, 2018 10:54 AM - MaxiSami: :D
Oct 9, 2018 10:55 AM - MaxiSami: Lähetäänkö borgmaister pizzalle??
Oct 9, 2018 10:55 AM - MaxiSami: kai se pitäs henkesäpitimiks jottahi syyvväkki
Oct 9, 2018 5:45 PM - AJS: .
Oct 9, 2018 5:48 PM - borg: No persetti
Oct 9, 2018 5:49 PM - borg: Olinpa jo Prisman Buffassa klo 10:55 ja lukematta jäi nälkäisen Savolaisen teräsmiehen viestintä
Oct 9, 2018 7:37 PM - AJS: luonto-oppia luettu ekoiyhteisöistä sun muista
 
Lattiabetoni 0-16 karkea.....jälkihoito liian lyhyt ja lämpöäkin tuli ajettua varmaan liian aikasin....:D
Näytä liitetiedosto 41896
Kaikki tutut jotka tehny ruduksen mömmöllä ni halaki on joka lattia, niin kuin myös itselläni.

Vaikka kuin varjelit kuin kippeetä pi**ua ni ee aattana.

Kaveri naapurissa teki lujan mömmöllä ja ei peitelly yms mitään ylimäärästä ja ei mistään halaki.

Tuli kaks kertaa otettua rudukselta. Ekan ja vikan.
 
Kaikki tutut jotka tehny ruduksen mömmöllä ni halaki on joka lattia, niin kuin myös itselläni.....
Ei tää oo ruduksen kuraa.....edellinen lattia oli joka ei halkeillu mut eipä siinä ollu lattialämmitystäkään.....
 
Tämä se on aina kun aamulla lähtee virkeänä metsätöihin ja nyt suihkun & kahvin jälkeen iskee väsy. Kaipa se pitää juoda toinen kupillinen ja lähteä ihmettelemään verstaalle.
 
WP_20181010_11_15_37_Pro.jpg

Tällai koiruli ilmesty pihaan, narttu niinkun omakin. Oma koira oli ketjussa ja oltiin hänen reviirillään. Tappelu siitä sitten tuli. Siinä kun kaks 45kg velttoa vahtia tappelee niin väliin ei passaa yrittää mennä. Koiran omistaja kuuli tappeluäänet tosta puolen kilsan päästä ja sai koiransa kiinni. Tutkittiin sitten onko vaurioita. Ei ainakaan avohaavoja näkyny. Tallin ovi jäi auki ja tietysti piti siellä käydä nuuhkimassa mutta tallikissa Mikki oli asiasta eri mieltä.. Koira pakitti..
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös