Seuraa alla olevaa videota nähdäksesi, miten asennat sivustomme verkkosovelluksena aloitusnäytöllesi.
Huom: This feature may not be available in some browsers.
Minusta ovat kohtuu kalliita mistä vaan katto. Lasipullot on kyllä hiukan kalliimpia mutta ne voi käyttää useamman kerranKäyttöviiniin yleensä pussitan, ainakin k-raudasta ja puuiloosta olen näitä hanapakkaus pusseja ostanut.
Näin toki itselläkin, pulloja kulkeutunut milloin mihinkin niin ostin kolme laatikkoa eli 24 kolmenvartin pulloa lisää, ihan kyllä mehupulloiksi, 8,5 egee per loota eli hiukan yli euron per pullo.Minusta ovat kohtuu kalliita mistä vaan katto. Lasipullot on kyllä hiukan kalliimpia mutta ne voi käyttää useamman kerran
Kyllä siitä tulisi. Mis päi maata?Mahtaako tuollaista hunajaa joka kosteuden takia hieman lähtenyt käymään niin saada jobbailtua mihinkään sitä varmaan 50-100kg. Viinin valmistukseen menisi hyvinkin sain joskus jollekkin myytyä ja sanoi ennenkin tehneen siitä, voisin myydä edukkaammin kuin sokeri. Ehkä jonkun satsin toki vois ittekkin laittaa omenoista ja hunajasta tulemaan.
Mahtaako tuollaista hunajaa joka kosteuden takia hieman lähtenyt käymään niin saada jobbailtua mihinkään sitä varmaan 50-100kg. Viinin valmistukseen menisi hyvinkin sain joskus jollekkin myytyä ja sanoi ennenkin tehneen siitä, voisin myydä edukkaammin kuin sokeri. Ehkä jonkun satsin toki vois ittekkin laittaa omenoista ja hunajasta tulemaan.
+12 makeuteen pysäytetty viinii vuodelta 22 on nyt huomattavasti parempaa kuin pullotusvuonna. Pari putelia jäljellä.Jälkimakeutus tuo viinin hedelmän tai marjan maut esille sen kypsymisaikana n1/2 vuoden jälkeen, eli viiini on sokerin lisäykse alussa makea mutta makeus muutuu aromeiksi. Sokeria lisätään niin että ominaispaino mittari näyttää +-0 max, aromit tulee esille jo -5 lukemalla ja se kypsytys tapahtuu korkitetussa pullossa.
Ei sitä käymistä tarvitse pysäytää, antaa vaan pulputaa lopuun. Sitten kun saostunut viini on lapottu "perinteisin välinein saavisa saaviin" jolloin viini on valmis pullotettavaksi. Mitaaan ominaispaino, sen on oltava + puolella muuten tulee karvasta juotavaa sanon kokemuksesta minä. Juttuhan mennee niin, että valmiin viinin täyteläinen maku tulee esiin vasta pullossa kypsyttämällä väh 1/2 ja sen aikaan saamiseksi tarvitaan lisä sokerointia.+12 makeuteen pysäytetty viinii vuodelta 22 on nyt huomattavasti parempaa kuin pullotusvuonna. Pari putelia jäljellä.
Tämän vuotisiin tulee jälkimakeaa 5-10g/l, sillä alan uskoa tuohon josvan tekstiin. Lisäksi skumppapulloihin ennen kirkastusta pihla-omenaviintä jälkikäymissokerilla 10g/l ja kruunukorkki päälle.
Etiketeissä ei vielä suurempaa kehitystä
…
Tartteeko muuten noita loppuja astioita ja pulloja sun muita enää desinfioida sen jälkeen ku käyminen on tapahtunu? Jos turhimmat työvaiheet sais pois karsittua
Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi
Sinun täytyy olla jäsen voidaksesi jättää kommentin.
Luo käyttäjätili
Liity Konekansalaiseksi. Se on helppoa ja ilmaista! Rekisteröityneenä et näe mainoksia, voit käyttää hakua, näet alueita, joita nyt ovat piilossa...jne.