Tervetuloa Konekansa-foorumille!

Liity Konekansa-foorumin jäseneksi (ei maksa kuin vaivan) ja käy peremmälle! Sisäänkirjautumattomana et näe aivan kaikkea foorumin sisältöä.

Mainoksiakin vilisee niin, että silmiä kirvelee. Jäsenenä elämäsi olisi paljon siedettävämpää. ;)

Työpaikka tarjolla Vapo hakee Ilomantsiin käyttöinsinööriä

Viestiketju osiossa 'Kaupalliset ilmoitukset' , aloittaja Express, 9.4.2019.

 1. Express

  Express Tulokas

  Liittynyt:
  16.4.2014
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vapo rakentaa ensimmäisen aktiivihiilitehtaan Ilomantsiin olemassa olevan voimalaitoksen ja pellettitehtaan yhteyteen.

  Haemme nyt käyttöinsinööriä Ilomantsiin.

  Vastaat osaltasi laitosten (pellettitehdas, voimalaitos, aktiivihiilitehdas, lämpölaitokset) tuotannosta, kunnossapidosta, ennakkohuollosta, turvallisuus- ja ympäristöasioista. Osallistut myös päivittäisiin operatiivisiin esimiestehtäviin.

  Tehtäviisi kuuluu myös laitosten toimintatapojen, prosessien ja järjestelmien kehittäminen. Toimit myös omalla alueellasi aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Vastuullasi on myös alueen kaukolämpöverkon huolto-, kehitys- ja ylläpitotehtäviä. Osallistut tarvittaessa käyttö- ja kunnossapitotehtäviin. Raportoit laitospäällikölle.

  Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (esim. sähkö- tai energiatekniikan insinööri) sekä käytännön kokemusta kunnossapidosta ja esimiestyöstä. Olet yhteistyökykyinen, päämäärätietoinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on asiakaslähtöinen toimintatapa.

  Lisätietoja tehtävästä antaa laitospäällikkö Antti Virtanen, puh. 040 570 5399, ti 16.4.2019 klo 9-11 ja pe 26.4.2019 klo 12-14.

  Täytä hakemus 29.4.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.

  Olemme kansainvälinen monialakonserni. Edistämme liiketoiminnoillamme puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoamme paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehitämme uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luomme hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.

  Hakuaika alkaa: 8.4.2019
  Hakuaika päättyy: 29.4.2019

  Täytä hakemus: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/4a1e73757e95
   
  • Tykkään Tykkään x 1

Jaa tämä sivu