Tervetuloa Konekansa-foorumille!

Liity Konekansa-foorumin jäseneksi (ei maksa kuin vaivan) ja käy peremmälle! Sisäänkirjautumattomana et näe aivan kaikkea foorumin sisältöä.

Mainoksiakin vilisee niin, että silmiä kirvelee. Jäsenenä elämäsi olisi paljon siedettävämpää. ;)

Suzuki grand vitara.

Viestiketju osiossa 'Henkilö- ja pakettiautot' , aloittaja Taiteilija, 13.2.2018.

 1. Taiteilija

  Taiteilija Kansalainen

  Liittynyt:
  5.6.2017
  Viestejä:
  493
  Saadut tykkäykset:
  150
  2004 vm .hommattiin ennen joulua talvi ajoa varten , mitä raati sanoo :
  Matka ajossa eri lämpötiloissa muuten ohjaamo hyvin lämmin ja ikkunat ei höyrysty yhtään , vaan repsikan jaloissa tosi kylmä alue sinne kyllä tulee kuumaa torven täydeltä , mutta myös kylmää . Pimeetä ym. Haittaa ollut etten ole juuri tutkinut asiaa , enkä ymmärrä automaatti ilmastoinnista juuri mitään , sehän toimii talvellakin lähes jatkuvasti toisin kuin amerikkalaisissa tarpeen mukaan napista.
  Nyt viime reissulla istuin itse repsikkana ja aloin vähä syventymään , hanska lokeron takana joku jäätävän kylmä laite ehkä ilmastointi laitteistoa josta se kylmä tuntui hohkaavan , sitten aattelin jotta laite jotenkin jumissa ja vedin kompressorin kyljestä johdon irki, ei apua . Vielä jatkoin, otin ko. Laitteen tod. Näk. Sulakkeet pois . Ei apua. Onko kellään keinoja ?
   
 2. cardaani

  cardaani Mulkwisti
  KK Plus pack

  Liittynyt:
  14.12.2011
  Viestejä:
  9 513
  Saadut tykkäykset:
  1 553
  Siellä on alumiininen ilmastoinnin höyrystinkenno. Vaikka ilmastointi ei olisikaan päällä, niin tuolle kennolle tulee kylmä pakkasilma suoraan ulkoa ja alumiini saattaa johtaa kylmää eteenpäin. Siitä tämä kylmäntuntu saattaa johtua.
   

Jaa tämä sivu