- Liittynyt
- 19 Toukokuu 2018
- Viestit
- 20,118
Savukinkun anatomiaa. Voe pyhä sylyvi tän kinkun kanssa:
Tolleen kun normaalisti barbeque-grillauksessa arvostellaan smokey-ring paksuutta, on se yleensä hyvällä pulled porkilla jotain 5mm-10mm mittaluokkaa. Ribseillä ihan helevetin hyvä jos pääsee 5mm paksuuteen, normiharrastajan tuotoksissa tuskin edes huomaa.
@AitO vetää vähän mattoa jalkojen alta. Kuvassa lopun alun siipale. Jotta yksiköissä ei olisi colt-sytkärimäistä tuumaamista, niin piliteeman 8mm kiinto saa näyttää mittakaavaa. Koko tuo punervata lihaosuus maistuu siis satamalalaiselta savusaunalta, joka on kieltämättä melko lurps.
En nyt osaa ihan suoraan sanoa mikä katkoskohta tuossa alla on ollut kun alaosaan ei ole päässyt sauhut silleen vaikuttamaan. Nahkaa, kudosta, lihan asentoa tms. Leikkailin tuossa päivällisähkyn jälkeen (liian vähän) muutaman siivun yönaposteltaviksi jääkaappiin.
Tolleen kun normaalisti barbeque-grillauksessa arvostellaan smokey-ring paksuutta, on se yleensä hyvällä pulled porkilla jotain 5mm-10mm mittaluokkaa. Ribseillä ihan helevetin hyvä jos pääsee 5mm paksuuteen, normiharrastajan tuotoksissa tuskin edes huomaa.
@AitO vetää vähän mattoa jalkojen alta. Kuvassa lopun alun siipale. Jotta yksiköissä ei olisi colt-sytkärimäistä tuumaamista, niin piliteeman 8mm kiinto saa näyttää mittakaavaa. Koko tuo punervata lihaosuus maistuu siis satamalalaiselta savusaunalta, joka on kieltämättä melko lurps.
En nyt osaa ihan suoraan sanoa mikä katkoskohta tuossa alla on ollut kun alaosaan ei ole päässyt sauhut silleen vaikuttamaan. Nahkaa, kudosta, lihan asentoa tms. Leikkailin tuossa päivällisähkyn jälkeen (liian vähän) muutaman siivun yönaposteltaviksi jääkaappiin.