Tervetuloa Konekansa-foorumille!

Liity Konekansa-foorumin jäseneksi (ei maksa kuin vaivan) ja käy peremmälle! Sisäänkirjautumattomana et näe aivan kaikkea foorumin sisältöä.

Mainoksiakin vilisee niin, että silmiä kirvelee. Jäsenenä elämäsi olisi paljon siedettävämpää. ;)

 1. Käyttökatko foorumilla torstaina 27.2.2020 klo 19 alkaen.

  Lisätietoja tässä viestiketjussa.
  Sulje ilmoitus

Piennarleikkuri

Viestiketju osiossa 'Pienkoneet' , aloittaja DieselHomer, 5.8.2019.

 1. DieselHomer

  DieselHomer Kansalainen

  Liittynyt:
  30.1.2014
  Viestejä:
  178
  Saadut tykkäykset:
  137
  On tuota ojanpenkkaa putsattavana ruohosta sun muusta risusta muutama satametriä ja raivaussahan kanssa hosuminen on mitä se on.. oikeat traktorikäyttöiset taas on suuria eikä mahdu pikkurakosiin.
  eli ruokintatrukki minkomatic kubota dieselillä ja siihen sivulle tollanen leikkuri. suurinosa käytettyä purkutavaraa.
  pyörityspumppuna vickers siipipumppu clark trukista ja leikkuupään moottori on lähtöisin kylmäkoneen isosta tuulettimesta. laakeripukki ja terä murray ajettavasta leikkurista. hihnaveto välissä sulakkeena.
  nosto/kääntö hydrauliikka/säiliöt/sylinterit/letkut muutamasta leikkuupuimurista. isot letkut vain uutta.
  vastapainona 60kg puntteja. nyt paikallaan lyhyt puomi 60x60mm rhs jolla yltää noin 1.8m. letkut yltää 3m
  ja taitaa olla muutenkin maksimiulottuvuus.
  terä (55cm) pyörii n. 3/4 osakaasulla 2100 joka riittää hyvin. siirtymillä nosto pystyyn ja on tuolla kätevä silputa puskia kun laskee vaan puskan päälle.
  kubotassa hevosia 14 ja enempikin tietysti sais olla mutta tällä nyt mennään. joku tunti tullut jo ajettua eikä isompia lastentauteja ole ollut. hyd.öljyn jäähdytin ehkä pitää vielä lisätä. ja maali puuttuu myös.

  IMG_4342.JPG IMG_4343.JPG IMG_4345.JPG IMG_4346.JPG IMG_4347.JPG
   
  • Tykkään Tykkään x 14
  • Huippu! Huippu! x 3
 2. Tessulandia

  Tessulandia Kansalainen

  Liittynyt:
  29.11.2017
  Viestejä:
  436
  Saadut tykkäykset:
  15
  Minkäslainen paikka sulla on mistä leikkaat?
  Tässä meillä ajaa yksityistien aian joku raivurilla ja sitten isommat puut millä kukin saa,joskus kerenny itte viikatteelal leikaamaan heinät poikki ja pihasta ojanpenkat ja pahat paikat sillä kans.
  Pelto ojien penkat ajaa peltovuokraaja ja joko käskee tai itte raivaa puut ojasta,ei kuulemma saa olla EU tukipeltojen ojissa puita,on kuulemma metsää... heh kumma juttu.
  Tässä päsee yllättvän helpolla,ruohonleikkuria käyttäny tänäkesänä ehkä 3krt ja isot heinät jyrään nuin juhannuksen jälkeen peltojyrällä ja tuon pienen oman alapellon takalanalla ajan ettei lepät kasva,jostaas jonnekkin kasvaa niin antaa aksvaa ja kaataa suurempana pois että tulee jo poltettavaa.
  Kyllä se aina jollai nuokin hommat tehtävä ja jos ei tontilla enää paljoa mitään liikuta alkaa kaikki kasvillisuus vallata,sempä takia piha autolla ajelen millo missäkin niin ei ala juurtua mikään pysyvästi.
   

Jaa tämä sivu