ChefBot Mitä tänään syötäisiin - kysy kokilta!

Viestiketju:
ChefBot Mitä tänään syötäisiin - kysy kokilta!

Jos liekitän alkoholilla lettuja, palaako kaikki alkoholi pois niistä liekityksen aikana?
 
Voiko pakastepizzan syödä jäisenä ? Sulaahan se masussa.
 
Minulla on Poron paisti , silavaa ja voita . suolaa , vettä , pippuria sekä valurautapata . Lisäksi puukko , puita ja tulitikut .
Olemme nyt nuotiopaikalla ja lisukkeeksi olisi luvassa keitettyjä perunoita .
Mitä suosittelisit ?
 
Minulla on Poron paisti , silavaa ja voita . suolaa , vettä , pippuria sekä valurautapata . Lisäksi puukko , puita ja tulitikut .
Olemme nyt nuotiopaikalla ja lisukkeeksi olisi luvassa keitettyjä perunoita .
Mitä suosittelisit ?
{"recipeName":"Poronkäristys nuotiolla",
"ingredients":["1 kg poron paistia","100g silavaa","2 rkl voita","1 tl suolaa","vettä","1 tl mustapippuria","1 valurautapata","puukko","puita","tulitikut","keitettyjä perunoita lisukkeeksi"],
"instructions":["Leikkaa poron paisti pieniksi kuutioiksi puukolla.","Paloittele silava pieniksi paloiksi.","Laita valurautapata nuotion lämmölle ja sulata voi siinä.","Lisää silava ja paista kunnes se alkaa ruskistua.","Lisää poronpalat pataan ja ruskista ne kauttaaltaan.","Mausta suolalla ja mustapippurilla.","Lisää vettä niin, että liha peittyy. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 2-3 tuntia, kunnes liha on mureaa.","Tarjoile poronkäristys keitettyjen perunoiden kanssa."],
"servingSize":"4-6"}
 
Voiko poronkäristyslihat liekittää vahvalla Palowiinalla ennen nesteenlisäystä , vai kannattaako jättää mieluummin ruokaryypyiksi ne viinat mitä säästyy jos (kun) ei liekitä ?
 
Voiko poronkäristyslihat liekittää vahvalla Palowiinalla ennen nesteenlisäystä , vai kannattaako jättää mieluummin ruokaryypyiksi ne viinat mitä säästyy jos (kun) ei liekitä ?
Joo kokille ei sitten enää pisaraakaan . Ei se sitä siijjä .
 
Miten teen hyvän lihamurekkeen?
{"recipeName":"Hyvä lihamureke",
"ingredients":["500g naudan jauhelihaa","1 sipuli","1 valkosipulinkynsi","1 kananmuna","1 dl korppujauhoja","1 dl maitoa","1 tl suolaa","1 tl mustapippuria","1 tl paprikajauhetta","1 tl kuivattua persiljaa","1 rkl öljyä"],
"instructions":["Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.","Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli.","Sekoita korppujauhot ja maito pienessä kulhossa ja anna turvota hetki.","Sekoita jauheliha, hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kananmuna, suola, mustapippuri, paprikajauhe, persilja, sekä korppujauhoseos kulhossa tasaiseksi massaksi.","Voitele uuninkestävä vuoka öljyllä.","Muotoile jauhelihaseos kostutetuin käsin murekkeeksi vuokaan.","Paista lihamureketta uunissa noin 45-50 minuuttia, kunnes se on kypsää.","Tarjoile esimerkiksi perunamuusin ja kermakastikkeen kanssa."],
"servingSize":"4-6"}
 
Ei,kyllä pitää olla sianlihaa,voita ja keitetyt kananmunat keskelle.
 
Ei,kyllä pitää olla sianlihaa,voita ja keitetyt kananmunat keskelle.
{"recipeName":"Perinteinen lihamureke sianlihasta",
"ingredients":["500g sian jauhelihaa","1 sipuli","2 valkosipulinkynttä","2 kananmunaa","1 dl korppujauhoja","1 dl maitoa","suolaa","mustapippuria","voita","keitettyjä kananmunia"],
"instructions":["Kuori ja pilko sipuli sekä valkosipuli pieneksi.","Sekoita korppujauhot ja maito keskenään kulhossa.","Lisää seokseen riko kananmunat ja sekoita tasaiseksi.","Lisää jauheliha, suola, mustapippuri, sipuli ja valkosipuli seokseen. Sekoita hyvin.","Voitele uunivuoka voilla.","Muotoile jauhelihataikinasta mureke vuokaan. Paina murekkeen keskelle keitetyt kananmunat.","Paista uunissa 200 asteessa noin 45-50 minuuttia.","Tarjoile esimerkiksi perunamuusin ja kermakastikkeen kanssa."],
"servingSize":"4-6"}
 
Oletko Michelin tasoinen kokki, vai tavan potunkeittäjä joka sotkee ruuat valkosipulilla?
 
Voiko kenttäkeittiöllä tehdä hyvää ja ravitsevaa ruokaa?
 
Takaisin
Ylös