Minkä laisilla ruuilla konekansalaiset

Vedin hiilet leivinuunista, arinalle lensi folion päällä pitkittäin halkastut hk,n siniset. Leikuupitaan viilot Turun ziappia ja Heiz ketzuppia, päälle viellä cheddar juustoa. 5 min pätsissä ja ei kun lärviin ja kohta saunaan, saunalenkki tuli nyt syötyä enen saunaa.

Makkara oli kallista lapsuudessani joten se oli juhlaruokaa jolla juhlistettiin Lauantai ehtoolla pyhän alkammista, muuta en tiedä saunalenkin historiasta. Mutta läpi elämän tavaksi tuo näköjjänsä jäi.
 
Nuoriso tulossa yökuntiin ja toive oli että tuunattua makaronilootaa kun kyselin ruokajuttuja.
No nyt on, mausta ei vaan vielä tiedä.
image.webp
 
Hernekeittoa soittoruokalassa eli paikallisessa tiedekeskuksessa.
Juomana vesi, kahvia päälle. Pannarit ja hillot sai jäädä.
 
Toissapäivänä tehtiin iso annos kuhaperunalaatikkoa ja eilen sitä jatkettiin Wilhelmin juustomakkarapihveillä kun oli kauppapäivä ja oli hyvä saada ruoka nopeasti "tähteistä". Tänään keittoperunoita ja jauhelihakastike, oikeinkin lihaisa hirven (ehkä vielä itse ampumani) paistijauhelihasta. Ei nuissa ostettua ollut muuta kuin nuo Wilhelmit ja tietty höysteet.
 

Luo tili tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Sinun täytyy olla jäsen voidaksesi jättää kommentin.

Luo käyttäjätili

Liity Konekansalaiseksi. Se on helppoa ja ilmaista!

Kirjaudu sisään

Oletko jo Konekansan jäsen? Kirjaudu sisään tästä.

Takaisin
Ylös