Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huom.: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Heh, minäkii kokeilen kädellä että nyt on kuumaa uunissa se on just parasta ettei tartte asteita vahtia. Mutta kyllä siihen ruokaan joku juttu tulee erilailla kuin sähköuunissa en tiiä että mikä?Perusasioiden äärellä, lihaa ja perunaa. Reilu 700g kassleriklöntti suikaleiksi ja pannulle ruskistumaan, pottuja ja pari porkkanaa suikuloiksi, kaikki vuokaan, vähä mausteita, lastenkoskijaa ja pari törppöö kermaa. Puuhellan paistouuniin pariksi tunniksi. Olipa hyvää. Tänä talvena on tullu otettua toi hellauuni ihan tuotantokäyttöön @3.152 kokkailuiden innoittamana, ei oo jostain syystä tullu ennen edes kokeiltua. Mutta kaikki onnistuu vaikka ei asteista mitään tietoa
Näytä liitetiedosto 129051
Serkkupoika teki viime kesänä peurapihvit muurikassa. Täytyy sanoa että vaikka olikin vähän voita nokassa niin oli kyllä makoisimmat pihvit jotka oon kuunaan syöny. Ei huonon näköistä sielläkään.Valkohäntäpeuran ulkofileetä ja pöhöttimellä tehtyjä lohkoperunoita.
Näytä liitetiedosto 129230
Mitäköhän moinen gourmetateria sisältänee?Epätöhkeröä kuinkahan mones päivä jo..
Tää on se legendaarinen eväs jota luultavasti jokainen on joskus syöny ja varmaan tehnykki.. oon kyllä kuullu tätä kutsuttavan vaikka millä nimellä, äiti on aina sanonu sitä tuoksi, liekkö jotain mummin peruja tuo nimitys.Mitäköhän moinen gourmetateria sisältänee?