Tervetuloa Konekansa-foorumille!

Liity Konekansa-foorumin jäseneksi (ei maksa kuin vaivan) ja käy peremmälle! Sisäänkirjautumattomana et näe aivan kaikkea foorumin sisältöä.

Mainoksiakin vilisee niin, että silmiä kirvelee. Jäsenenä elämäsi olisi paljon siedettävämpää. ;)

Minkä laisilla ruuilla konekansalaiset

Viestiketju osiossa 'Gourmet' , aloittaja harriveikko, 13.10.2016.

  1. Ultimate Welder

    Ultimate Welder Satulapummi
    KK Plus pack Betatester NoAd

    Liittynyt:
    30.11.2011
    Viestejä:
    21 340
    Saadut tykkäykset:
    5 225
    Niveliä uhmaten söin lehtipiffin muusilla.
     
  2. topik

    topik Väsyttää
    Betatester NoAd

    Liittynyt:
    2.12.2011
    Viestejä:
    5 198
    Saadut tykkäykset:
    783
    Kotona tehtyä kanasoppaa.
     
  3. klappi

    klappi jakkarakuski
    KK Plus pack NoAd

    Liittynyt:
    4.6.2016
    Viestejä:
    9 851
    Saadut tykkäykset:
    3 825
    makarooniloovaa.
     
  4. HL-Zetor

    HL-Zetor Raakki
    KK Plus pack NoAd

    Liittynyt:
    2.12.2011
    Viestejä:
    8 700
    Saadut tykkäykset:
    2 229
    Eilistä lämmitettynä.
     
  5. james_III

    james_III Kansalainen
    KK Plus pack NoAd

    Liittynyt:
    2.8.2019
    Viestejä:
    1 141
    Saadut tykkäykset:
    257
    Muuten sama mutta murisin koronalle :confused:
     
  6. borg

    borg administi
    Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    18.4.2011
    Viestejä:
    23 327
    Saadut tykkäykset:
    4 066
    Valmisruoka burgundin pata.
     
  7. LPR

    LPR Kytöstelijä
    KK Plus pack NoAd

    Liittynyt:
    27.3.2013
    Viestejä:
    9 061
    Saadut tykkäykset:
    1 250
    Pasta porognese :).
     
  8. kymi

    kymi Keski-ikääntynyt Apinamies
    KK Plus ADpack NoAd

    Liittynyt:
    19.5.2018
    Viestejä:
    4 039
    Saadut tykkäykset:
    634
    Väsäilin pizzataikinan jääkaappiin kohoilemaan. Oonin kaasu- ja pellettipolttimet tuli tänään (olis tullut jo eilen, mutta aamu-uni). Huomenna Irma Kusti toivottavasti soittaa taas 07:54 ja kertoo että ooni tulee jos osaan piin desimaalit tyyny korvalla sataan asti. No pizzapäivä se voi olla perjantainakin...
     
  9. oh1hih

    oh1hih oh1hih - kylän kuitukeisari ;-)
    KK Plus ADpack

    Liittynyt:
    1.12.2015
    Viestejä:
    5 230
    Saadut tykkäykset:
    689
    Koronaa uhmaten Italianpataa ja kyykkymakaroonia.

    ..siis bulkkia, olin keittiöpalvelusvuorossa =D.
     
  10. kymi

    kymi Keski-ikääntynyt Apinamies
    KK Plus ADpack NoAd

    Liittynyt:
    19.5.2018
    Viestejä:
    4 039
    Saadut tykkäykset:
    634
    Pizzaa suoraan Oonista. Jumalialauta mikä taikalaatikko. Pari kourallista hiiliä, 20min ja oonissa yli 400C lämmintä. Pizza pyörähti laatikon sisällä ehkä minuutin vähän toista ja aika täyteläinen makujen ja kypsyyden osalta.

    Pitänee vääntää tuosta varmaan oma topicci jahka vähän kotiutuu ja oppii tavoille.
     
    • Tykkään Tykkään x 1
    • Samaa mieltä Samaa mieltä x 1
  11. borg

    borg administi
    Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    18.4.2011
    Viestejä:
    23 327
    Saadut tykkäykset:
    4 066
    Kållåådaa
     
  12. kymi

    kymi Keski-ikääntynyt Apinamies
    KK Plus ADpack NoAd

    Liittynyt:
    19.5.2018
    Viestejä:
    4 039
    Saadut tykkäykset:
    634
    Nyt kun suupielet eivät enää vaahtoa ja onnen kyyneleet valu silmistä, niin tässä kaks kuvatusta matkan varrelta:

    Alkulämmöt tuli otettua hiilillä. Hiiliroskaa roiskui kiveksille, mutta sen sai putsailtua pois ennen paisteluita. Tässä vielä koko etuseinä auki/iso ovi paikoillaan:
    upload_2020-3-27_20-17-11.png
    Tuossa oli ehkä nuo mainitut pari kourallista lehtipuuhiiliä ja lopputulos niillä oli krematoriossa yli 400C plussan puolella.

    Pizzaa uuniin ja oven vaihto pizzauunimallin aukkoon:
    upload_2020-3-27_20-13-29.png

    Lätty on ehkä noin 20cm halkaisijaltaan. Taustalla pesässä on hehkuva hiillos, jonka päällä liekehtivä napes.

    Valmiista nyt ei oo kuvia, en tiedä mihin hävis lätty ennen kuin sai kuvia otettua...
     
    • Tykkään Tykkään x 2
  13. jusape

    jusape Mr Horsepower
    KK Plus ADpack Betatester NoAd

    Liittynyt:
    30.11.2011
    Viestejä:
    47 268
    Saadut tykkäykset:
    3 316
    Varmaan se siellä paloi tuhkaksi ......
     
  14. kymi

    kymi Keski-ikääntynyt Apinamies
    KK Plus ADpack NoAd

    Liittynyt:
    19.5.2018
    Viestejä:
    4 039
    Saadut tykkäykset:
    634
    Juu en tiiä mitä kävi, mutta vieläkin pyörii silmät päässä ja ähky olo...
     
    • Hauska Hauska x 1
  15. klappi

    klappi jakkarakuski
    KK Plus pack NoAd

    Liittynyt:
    4.6.2016
    Viestejä:
    9 851
    Saadut tykkäykset:
    3 825
    No voi kiesus :eek:.....paha homma ku ei oo näläkä....

    20200327_230030.jpg
     
  16. pajs

    pajs Mutunvilkku Pietarsaaresta
    KK Plus pack Betatester NoAd

    Liittynyt:
    25.1.2012
    Viestejä:
    7 869
    Saadut tykkäykset:
    1 165
    Kuulostaa kivuliaalta, mutta pääasia että itte tykkää. :D
     
  17. cardaani

    cardaani Mulkwisti
    KK Plus pack

    Liittynyt:
    14.12.2011
    Viestejä:
    18 983
    Saadut tykkäykset:
    2 924
    Paljon sinappia, niin ne muutkin kuulemma. On kuitujakin!
     
  18. AJS

    AJS Kansalainen

    Liittynyt:
    13.11.2013
    Viestejä:
    5 669
    Saadut tykkäykset:
    832
    Kotikeittiön Kebabrulla 10
     
  19. Mika 82

    Mika 82 Kansalainen
    KK Plus pack

    Liittynyt:
    17.11.2014
    Viestejä:
    3 117
    Saadut tykkäykset:
    850
    Uko oli saanut 72 silakkaa ( ja kyllä, oli laskenut :D) ja tarjosi meillekin. Ei voinut kieltäytyä.
    IMG_20200328_173459.jpg
     
    • Tykkään Tykkään x 3
  20. LPR

    LPR Kytöstelijä
    KK Plus pack NoAd

    Liittynyt:
    27.3.2013
    Viestejä:
    9 061
    Saadut tykkäykset:
    1 250
    @Mika 82 meren rantojen asukkina ja kalastajan poikana varmaan tietää... Miks silakat savustetaan sisälmyksineen? Savusilakka on hyvää, mutta on niin *ttumaista syödä, kun ei tarvii tulla kuin nuppineulan pään kokoinen nökäre niitä sisuksia suuhun, niin makuelämys on piloilla. Ite oon muikut ja kaiken muunkin kalan oppinut perkaamaan mahdollisimman nopeasti, eikä mitään sisuksineen valmisteta.
     

Jaa tämä sivu