Tiedote Ohje Kysymys- neuvonta- ja purnausketju uudesta ohjelmaversiosta

Viestiketju:
Tiedote Ohje Kysymys- neuvonta- ja purnausketju uudesta ohjelmaversiosta

Käytännössä nuo samat ilmoitukset, jotka tulee normaalisti tuonne yläpalkkiin kellon kuvaan tai uusi yksityisviesti. Saa niin halutessaan tilattua notifikaationa esim puhelimen näytölle. Ei ole pakollinen ominaisuus, vaan ihan omasta fiiliksestä kiinni, ja asetus on myös laitekohtainen.
Ja toimivat myös tietokoneella.
 
Rupesin noita Nurmijärveläisporukan Wanhat Masiinat tapahtumia suunnittelemaan kalenteroida kun torstainenkin meni taas ihan ohi.

Mut pitääpä sanoa, että on aika kälynen tämä uusi kalenteri foorumilla. Männävuosina on tullut itkua ja parkua siitä, että jokaiselle tapahtumalle on oma (käytännössä tyhjä) viestiketjunsta, ja tuon sai vanhalla foorumilla korjattua vielä sillä, että loi kuukausittaiset tapahtumat ja tägäsi niihin päivät (saman kuukauden alta pystyi valitsemaan useamman tapahtumapäivän).

Vaan nytpä uudella alustalla kalenteritapahtumalla on joko:
- alku ja loppupäivä
- viikottainen tapahtuma samana viikonpäivänä peräkkäisinä viikkoina
- kuukausittainen tapahtuma samana kuukauden päivänä peräkkäisinä kuukausina (esim. 20.4.2024 -> 20.5.2024 -> 20.6.2024)

Ei vissiin muita vaihtoehtoja? @borg hjälp!? Wanhat Masiinat kokoontuu kahden viikon välein torstaisin plus poikkeukset.

Mua yhtälailla turhauttaa lisätä jokainen kaffipaussi omana viestiketjunaan, kuin ymmärrän sen turhautumisen, että konekansalaisten, jotka lukevat kaikki viestit, pitää käydä kuikuilemassa "kokoonnutaan Klaukkalan torilla". Mutta yhtäältä taas itse ja ehkä joku muukin saattaa huomata tapahtuman Konekansan kalenterista ja käydä paikalla, ottaa pari kuvaa ja laittaa ne viestiketjun jatkeeksi (eikä vaan kuvaksi "konebongaus tienpäältä" suohon uppoamaan).
 
Pitääpä tutkia tarkemmin kun ennättää, mutta näin alustavasti epäilen, että vaihtoehdot ovat nuo mainitsemasi.
 
Pitääpä tutkia tarkemmin kun ennättää, mutta näin alustavasti epäilen, että vaihtoehdot ovat nuo mainitsemasi.

Tutkin jo. Täähän on ihan ässä vehjes, pitää vaan hankkia ajokortti, että tätä foorumia osaa ajaa!

Lisää kalenteriin -> ja lisättyäsi -> Lisää kalenteriin... Ja kun tuota Rompetoria olin lisännyt kalenteriin, niin poistovalikko näyttikin yllättäen tältä:
1714833266057.png


Pitää nyt siis koostaa, niin jokainen kaffepaikka saa oman viestiketjunsa ja se löytänee tiensä kalenterin sivuille.

Täähän toimii kuin pyörivä jojo. Ensin oot ihan syvällä pohjamudissa ja haukut kaiken paskaksi ja kas kohta se jojo ponnahtaakin kämmentä vasten.

Kehitys kehittyy. Ehkä minäkin joskus.
 
Takaisin
Ylös