Kehnot tuotteet

Viestiketju:
Kehnot tuotteet

btw. mites normaalissa imurissa on ylikuormitussuoja toteutettu? Mulla on yksi imuri, jota ilmeisesti kiusattu putki tukossa pidemmän aikaa. Nykyään se käy ensin kylmänä hyvin ja sen jälkeen huilaa noin 1min ja taas käy 30s. Kerran purin sen ja etsin ylikuormitussuojaa vaan ei osumnut silmiin. Voisiko olla samanlainen?
Puzer Oivassa on hiilen viereen istutettu. Kuvassa ympyröity punaisella. En osaa ottaa kantaa muihin moottoreihin...
10192_puzer_oiva-5_m~2.png
 
nosturien moottorien ylilämpöanturit on staattorin käämien seassa
 
btw. mites normaalissa imurissa on ylikuormitussuoja toteutettu? Mulla on yksi imuri, jota ilmeisesti kiusattu putki tukossa pidemmän aikaa. Nykyään se käy ensin kylmänä hyvin ja sen jälkeen huilaa noin 1min ja taas käy 30s. Kerran purin sen ja etsin ylikuormitussuojaa vaan ei osumnut silmiin. Voisiko olla samanlainen?
Se kuormahan tippuu putki tukossa, siksihän ne kierroksetkin nousee.

Useinhan nuo käämien seassa olevat suojat on kertakäyttöisiä, voisiko tässä lämmetessä rueta vaikka joku laakeri ahistamaan?
 
Erehdyin tilaamaan Aliexpressin kautta muutamien tarpeellisten juttujen mukana otsalampun. Itse lamppu on ihan kelvollinen varsinkn hintaansa nähden ja yllätyksekseni mukana tuli sekä tupakansytkään laitettava latauspistoke että 230 volttinen usb pistoke. Kamalan kevyitä molemmat ajattelin, mutta kytkin kuitenkin jossain vaihessa sen 220v version seinään. Poksaus kävi samantien ja valkoinen muuntaja oli osittain musta. Pitänee jatkossa heittää heti menemään tai jos testaa niin jonkun kytkimen avulla ettei tule henkilövahinkoja.
 
Kehno ja kelpo tuote, Vevorin kirahvi siis.

Pirun nopea ja kätevä hioa, työvalo suorastaan huippu kun näkee kuopat ja patit.
IMG20231122155716.jpg

Mutta ne miinukset, letku 2m= liian lyhyt.(puuilosta 32mm letkua tilalle)
Ja se huolestuttavin, ongelma, laittelin töpseliä seinään ja ihmettelin helinää, sisältä paljastui suojamaan liittimeltä irronnut ruuvi joka pääsee vääriin väleihin.
IMG20231124085309.jpg

 
Tuo on yleinen ongelma. Joku porras tilaa paljon UK pistokkeella ja vaihtaa EUR pistotulppia.
 
Vihtu, oon tainnu ennenkin valittaa mut Enston hinnakkaat lattialämmitystermostaatit. Paskaa. Osa hajalla vaikka kytkentäkertoja ehkä joku sata. Sitten Oraksen tuotteet laitanaan. Taatusti tiputtaa eikä mene monta vuotta. Prkl.
 
Sitten Oraksen tuotteet laitanaan. Taatusti tiputtaa eikä mene monta vuotta. Prkl.

Sen takia niissä on vain vuoden takuu, ja sen takia pieni suomalainen toimija pienellä markkina-alueella pysyy pystyssä. Saksalaisessa premiumissa takuut on useita vuosia eivätkä senkään jälkeen vuoda.
 
No voi hitsi kun ei ole noilla Oraksen hanoilla vasta kuin parikymmentä vuotta ikää ja ei vielä vuoda. Pitäiskö huolestua?
 
Kyllä meillä vuotaa. Vastahan niitä 1988 asennettiin kv- putkistorempan yhteydessä.
 
Kyllä meillä vuotaa. Vastahan niitä 1988 asennettiin kv- putkistorempan yhteydessä.
Pari vuotta sitten vaihdoin isäukon talolle -78 asennetun vessan lavuaarin Oraksen hanan. Kylppärin tremostaattihana uusittiin jo kymmenkunta vuotta sitten.
 
Voi toki olla et ennen 2008 on ollut joku mallisarja paremmilla sisuskaluilla mutta meillä tuolloin hankitut vuotaa kaikki ja suihkun sekoitin lakkasi jopa toimimasta kokonaan ts tuli milloin mitäkin lämpötilaa.
 
Samaa mieltä että vanhat Orakset on kyllä hyviä. Mutta 2000-luvulla uutena laitetut eivät niin hyviä. Toistaiseksi itselle uutena hankituista hanoista olen ollut tyytyväinen vain Italialaisen (!) Cristinan hanoihin.
 
Keittiön hana olisko -05 asennettu oras vega tiskikone liitännällä ainut paikka mistä vuotaa on juoksutusputken suuttimen juuersta tulee käytettäessä muutama tippa.

Suihikusekoittajana oli jonkin aikaa tuossa vajaa 10 vuotta sitten hans grohe, uutena helkutin jäykkä käyttää ja nuppi sen mallinen ettei märillä käsillä tahtonut saada otetta, vajaa vuosi käyttöä niin alkoi käyttö keventymään mutta myöskin vuotamaan, takuuseen uusi ja sen kanssa sama juttu, sitten hankittiinkin tilalle käytetty oras ja ainoa mitä on pitänyt korjata on se suihkun vaihdin nuppi joka on siinä laskuputken päällä
 
Oraksen optimassa on niin tiukat suotimet hanan sisällä, että jos vähänkin jotain ropaa vedessä, niin pieni hetki vain ja ovat tukossa ja veden kulku loppuu.
 
Pari viikkoa sitten vaihdoin 0raksen hanan tiskipöytään kun luulin sen olevan laadukas :äh:
Ainakin se aiemmin kertomani Puuilon hana ei kestänyt kuin vajaa 5v, jumalauta juoksutus putki oli puhki:tuijo:
 
7 vuotta sitten ostin ikhn edustajalta apukäynnisthskaapelit, hyvät ja notkeat. Eilenä äkkäsin että eristeet murenee. Peskovit.
 
Näköjään halpakaupan nitriilihanskat ei kestä läträtä tinnerin kanssa, alkoi hanskat venyä kädessä ja yhtäkkiä irtos sormenpää. Tegerat on kestäneet.
 
Takaisin
Ylös