Tervetuloa Konekansa-foorumille!

Liity Konekansa-foorumin jäseneksi (ei maksa kuin vaivan) ja käy peremmälle! Sisäänkirjautumattomana et näe aivan kaikkea foorumin sisältöä.

Mainoksiakin vilisee niin, että silmiä kirvelee. Jäsenenä elämäsi olisi paljon siedettävämpää. ;)

jukon uusi elämä

Viestiketju osiossa 'Omavalmisteiset koneet ja koneiden tekniikka' , aloittaja 2xford4000, 4.5.2014.

 1. 2xford4000

  2xford4000 Kansalainen

  Liittynyt:
  2.12.2011
  Viestejä:
  2 507
  Saadut tykkäykset:
  195
  purettiin serkkupojan kans 2m leveä juko.. apulanta puoli oli ihan hapantunut mut siemen puoli oli hyvä.. eli osiks vaan.. siemen vantaat on hyvät ja niissä kivat saranat kiinnityspäässä joten hyviä johonkin projektiin, laatikoista jo tulikin mieleen ku on nätti pokkaus et kävis ehkä vanin helmaan paikaks.. ei tarvis enää uusia.. hara hyttiin lokasuojiin yms.. pelliä tarvii aina ja rälläkäl pyyhkäsee äkkiä sopivia paloja.. muutakin rautaa irtos moneen tarpeeseen..varpajyräkin oli ihan ehyt. kuten myös heinän siemen kylvökone joka toistaseks kokonainen.. siinäkin hyvää rautaa rungos ja pyöristä tekee pojalle mäkiauton, mönkijän kärryn yms.. on nipatkin pyöris.. laatikon kannesta saa hyvää levyä mihin nyt tarvii.. heinän siemen laatikko on melko siro ja mieleen tulikin et multaa täyteen ja salaattia kasvamaan.. se kun on hyvää tuoreena ja kahteen mieheen siirtelee jos sattuu olee pihas tiellä.. rungosta ei viel pyöriä irrotettu ja tästä vois ideoita heitellä mitä tuosta vois rakentaa.. pari ison liipin laikkaa jos tuhoo ni se on hallin nurkal hyvinä raudan pätkinä.. ja jos nyt joku sattuu tuosta jotain osia tarvitsemaan niin eiku yhteyttä..kuviakin tuli joku otettua..

  http://ford4000.kuvat.fi/kuvat/omat+koneet/uusia+koneita/
   
 2. jusape

  jusape Mr Horsepower
  KK Plus ADpack Betatester

  Liittynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  54 087
  Saadut tykkäykset:
  4 851
  Materiaalin kierrätyshän on päivän sana.....
   
 3. nelosnuhvi

  nelosnuhvi Kansalainen

  Liittynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  190
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvin on jukotin purkautunut, kyllähän siitä osaa saa moneen projektiin.

  Itsellä olis pientä tarvetta noista jyräpyöristä, kun muutamia puuttuu omasta. Mutta ei kannattane alkaa lähettelemään (jos sinulla niitä enää ylipäätänsä on ylimääräisenä), kun ei polttavaa tarvetta kuitenkaan ole.
   
 4. 2xford4000

  2xford4000 Kansalainen

  Liittynyt:
  2.12.2011
  Viestejä:
  2 507
  Saadut tykkäykset:
  195
  joo heinän siemenlaari on viljely käytös.. salaattia yms.. ja kahteen transportteriin on jo noista hitsattu paikkaa.. et raudalle se paikka löytyy.. puretut jyräpyörät viel pihal.. et jos tarvetta ni löytyy.. jotain suunnitelmia on muutamalle mut ei kaikille.. et joutaa kyl.. joo lähettäminen vähän niin ja näin..
   

Jaa tämä sivu