Minttukaakao on myös aika suunmakuinen pikkupakkasella nuotion ääressä. Ja uusi suosikkini, french coffee, jota pitää ehdottomasti testata ensi talvena. Jos nyt jotain talvea tulee näillä leveyksillä
Ei kai sitä konjakkia nyt pidä mennä pilaamaan jollain blandiksella. Sehän on parasta lääkettä ihan sinällään.
Kunnon Glögijuoma = avataan glögitörppö, otetaan iso lasi johon pari desiä kirkasta, ja kaadetaan tölkistä glögijuomaa saman verran viemäriin, kylmänä
Kylläpä täytyy sanoa ihan perus Iisalmen IPAn maistuvan melko mukavalle tässä kotisohvalla kun vielä koira paukuttaa hännällä jalkaa...
Joulun (tulevan) kunniaksi mikrossa glögiä kiehuvan kuumaksi jota Jellonalla jäähdytetään ettei suu pala. Maistuu.
Oluiden tarjoilulämpötilat Trappisti- ja luostarioluet: 14–16 °C. Alet, tummat lagerit, jouluoluet, bockit, portterit ja stoutit: 10–14 °C. Vaaleat lagerit, kevytoluet, vehnäoluet, maustetut, oluet ja hedelmäoluet: 8–10 °C.
Vaalean lagerin nauttisin kyllä mielummin lähes huoneenlämpöisenä. Eihän siinä muuten ole mitään makua.
Aaa no pitää työntää saunaolut tuonne maakuoppaan seuraavan kerran...siellä on noin 5 astetta lämmintä niin menee lähelle totuutta thnx
Pakkasesta voi hyvinkin tinkiä, eli jos kunnolla pakkasta on juomassakin oltava ytyä. Olen nähnyt koskenkorvapullon jäähileessä, eihän se umpijäähän kuitenkaan, selvää jäähilettä kuitenkin.
Pienen pullon Leijona Savua uteliaisuuksani ostin ja ensimmäinen siivu oli että mitä vit**a. Toisen ja sitä seuraavan jälkeen olikin suuhun sopivaa.
Tuli absinttiä ekaa kertaa maistettua reilu viikko sitten. Alkuun maistui hyvältä. Aika vahva aniksen maku, mutta 55volttiseksi ihan jees. Jälkimaku oli kitkerä ja kesti suussa yli vuorokauden, ei kiva. Sitten tutkin internetistä, että ei ole tarkoituskaan juoda raakana, vaan jääveteen sekoitettuna. No huomenna olemme viisaampia. Kaverille ei uponnut näinkään. https://photos.app.goo.gl/hwESAy2Qw22v4h3NA
Apsintti on kyllä aika tinneriä, kaverilla oli aikoinaan leka mustaa sinttiä ja aika vahvaa, korkillisen sitä joku aina päissään maistoi. Lopuksi se pullo kellu vuotavan puufiskarin pilssi vesissä ja oli sen verran löpömarinoitu että jäi juomatta tyhjäksi näinkin märällä seurueelle... Olis itselläkin korkkaamaton apsintti kaapissa, kaveri toi 2003 vuonna palkaksi kun hitsasin fiestan helmaan paikan, kaljakoppa oli palkkatoiveena...