Tervetuloa Konekansa-foorumille!

Liity Konekansa-foorumin jäseneksi (ei maksa kuin vaivan) ja käy peremmälle! Sisäänkirjautumattomana et näe aivan kaikkea foorumin sisältöä.

Mainoksiakin vilisee niin, että silmiä kirvelee. Jäsenenä elämäsi olisi paljon siedettävämpää. ;)

Ajoneuvojen viritysosat ja diesel-lämmittimet

Viestiketju osiossa 'Kaupalliset ilmoitukset' , aloittaja VauhtiveikotFI, 8.8.2021.

 1. VauhtiveikotFI

  VauhtiveikotFI Kansalainen
  KK Plus ADpack

  Liittynyt:
  8.8.2021
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  15
  Vauhtiveikot.fi myy ja tuo maahan autojen tuning- ja viritysosia vanhoilta luotetuilta brändeiltä, sekä alan uudemmilta tulokkailta. Valikoimasta löydät muun muassa alustan ja pakoputkiston osat, turboahtimet, kiertokanget ja välijäähdyttimet.

  Meillä kannattaa asioida mm. näistä syistä:
  • Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.
  • Toimitamme yli 150 euron tilaukset ilmaiseksi.
  • Ilmoitamme välittömästi, mikäli tilausta ei pystytä toimittamaan sovitussa ajassa.

  Tuomme maahan myös edullisia diesel-lämmittimiä koteloituna, sekä ilman koteloa. Kaikki lämmittimet ovat varustettu LCD-ohjauspaneelilla ja kaukosäädöllä. Diesel-lämmitin on kätevä valinta tilapäiseen lämmön tarpeeseen silloin, kun verkkovirtaa ei ole saatavilla. Meidän diesel-lämmittimien polttoaineen kulutus vaihtelee 0,15-0,5L / h välillä. Diesel lämmittimien varaosat, kuten hehkutulpat, diesel-pumput, polttoaineletkut ja äänenvaimentimet lisätään verkkokauppaan lähiaikoina ;)

  Tutustu valikoimaan osoitteessa Vauhtiveikot.fi.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. jusape

  jusape Mr Horsepower
  KK Plus ADpack Betatester

  Liittynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  65 168
  Saadut tykkäykset:
  7 696
  Tervetuloa vaan foorumille !
   
  • Samaa mieltä Samaa mieltä x 10
 3. VauhtiveikotFI

  VauhtiveikotFI Kansalainen
  KK Plus ADpack

  Liittynyt:
  8.8.2021
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  15
  Tarvitsetko lisää valotehoa pimeiden tultua? Ei hätää, sillä Lazer lisävalot antavat sitä lisää oikein kunnolla!

  Brittiläinen valmistaja Lazer tekee lisävaloja monenlaisiin tarpeisiin ja voit olla varma, että nämä valot kestävät. Kaikki valot suunnitellaan ja valmistetaan Iso-Britanniassa korkeita laatustandardeja noudattaen. Lazer antaakin lisävaloillensa jopa 5 vuoden takuun!

  Jos kaipaat kunnollista valonheitintä työkoneeseen tai autoon, on esimerkiksi Lazer Linear 36 erinomainen valinta, joka ei jätä kylmäksi! Tämä lisävalopaneeli yhdistää 36 huipputehokasta LED:iä ja valaisee 13500 lumenin huipputeholla.
  [​IMG]


  Keskikokoinen Lazer Triple-R 1000 Elite Gen2 on lisävalo, jonka kanssa valotehosta ei tehdä kompromisseja, mutta se voidaan silti mahduttaa esimerkiksi henkilöauton keulalle. Tämä valaisinsarja on alunperin rata- sekä ralliautoihin kehitetty, mutta se on noussut suureen suosioon muussakin käytössä. 10136 lumenin valoteholla tämä lisävalo ei jätä näkyvyyttä arvailun varaan!
  [​IMG]

  Valtaosassa verkkokaupastamme löytyvistä Lazer lisävaloista on ECE R112 E-hyväksyntä, jolloin voit olla huoleti ja parantaa näkyvyyttä pimeillä tieosuuksilla!

  Pääset tutustumaan lisävalojen valikoimaan tästä. Kaikki Lazer lisävalot tuntuvalla alennuksella vielä viikon ajan!

  Mukavaa loppusyksyä!
  - Vauhtiveikot.fi
   
 4. VauhtiveikotFI

  VauhtiveikotFI Kansalainen
  KK Plus ADpack

  Liittynyt:
  8.8.2021
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  15
  Talvi on erinomaista aikaa aloittaa uusi projekti kevättä ja kesää vasten. Mikäli haussa on viritysosat autoon, voimme melko varmasti auttaa. Meidän kasvavassa valikoimassa on jo lähes 20 000 tuotetta. Olemme ottaneet valikoimaamme muun muassa paljon Maxspeedingrods –tuotteita niiden hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta.

  Meidän suosituimpiin kategorioihin kuuluu turboahtimet. Meiltä löytyy mallikohtaisia sekä yleismallisia ahtimia. Useimmat meidän myymät turbot ovat soveltuvia suoraan korvaamaan alkuperäisen ahtimen, mutta kykenevät myös tarjoamaan teholisäyksiä. Tässä esimerkiksi meidän suosituin yleismallinen GT3582 turbo, joka on suunniteltu 4-6 sylinterisiin moottoreihin. Turbossa on T3 laippa. GT3582 pystyy valmistajan mukaan tuottamaan tehoa aina 600 hevosvoimaan asti. Hinta tälle turboahtimelle on vain 249€ ja toimitus sisältyy hintaan!
  [​IMG]


  Välijäähdytin on aina tärkeä lisäys kun aletaan lisäämään ahtoja. Meidän myymät välijäähdyttimet ja ahtoputkisarjat ovat takuuvarmoja valintoja kun haluat hyvää hinta-laatusuhdetta. Kaikki myymämme välijäähdyttimet ja ahtoputkisarjat ovat valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja ovat oivallisia valintoja monenlaiseen viritysprojektiin.
  [​IMG]

  Ahdetuissa moottoreissa usein kustannustehokkain tapa lisätä tehoa on vaihtamalla paremmin virtaava downpipe. Valikoimassamme on tällä hetkellä yli 150 downpipeä ja etenkin merkeille, kuten BMW ja Audi, meillä on paljon vaihtoehtoja. Useimmat valikoimastamme löytyvät downpipet ovat halkaisijaltaan 2,5”-4” ja tarkoitettu nimenomaan lisäämään tehoa.
  [​IMG]

  Nämä ja monet muut viritysosat autoon saat meiltä helposti ja yli 150€ tilauksissa toimituskin on ilmainen! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja autamme parhaamme mukaan. Meihin saat yhteyden:
  info@vauhtiveikot.fi tai 0503112250 (myös Whatsapp).


  Mukavaa talvea!
  - Vauhtiveikot.fi
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 5. VauhtiveikotFI

  VauhtiveikotFI Kansalainen
  KK Plus ADpack

  Liittynyt:
  8.8.2021
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  15
  Kevätaurinko on päässyt pilkottamaan jo muutamia kertoja ja kesäkin väistämättä tulee! Nyt on viimeistäänkin otollinen aika ruveta laittamaan kesän menopelejä kuntoon ja viimeistelemään talven projekteja. Kyseisissä hommissa tulee aina tarvetta erilaisille tarvikkeille ja osille, joten silloin kannattaakin suunnata verkkokauppaamme esimerkiksi heti tästä!

  Laajennamme verkkokaupan valikoimaa jatkuvalla syötöllä ja etsimme herkeämättä uusia tuotteita, joiden yhtenä tärkeimpänä kriteerinä on erinomainen hinta-laatusuhde. Olemmekin ottaneet hiljattain valikoimaan ilmajousituksen varaosia järkevillä hinnoilla! Valikoimassa on ilmajousia, kokonaisia ilmajousijalkoja sekä ilmajousituksen kompressoreita yleisimpiin saksalaisiin merkkeihin, joista ilmajousitusta tyypillisesti löytyy.
  [​IMG]
  [​IMG]
  On kyseessä sitten kesäauto tai päivittäisessä käytössä oleva kulkuväline, niin moottorin säännöllinen huoltaminen on aina hyödyllistä ja järkevää. Varsinkin moottorin jakopään oikea-aikaisesta huollosta kannattaa pitää huolta ja sen huoltamista varten olemmekin lisänneet verkkokauppaamme myös ajoitustyökalusarjoja monille automerkeille! Laajennamme myös niiden valikoimaa jatkuvasti, mutta voit tarkistaa tästä, mikäli sinun autollesi on jo ajoitustyökalusarja saatavilla.
  [​IMG]

  Tuotteiden toimitusaika on noin viikon. Tuotemerkkikohtaiset toimitusajat löytyvät sivuiltamme ja ilmoitamme asiakkaalle mahdollisimman pian, mikäli tilattua tuotetta ei voida toimittaa sovitun aikarajan sisällä! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne ja autamme parhaamme mukaan. Meihin saat yhteyden:
  info@vauhtiveikot.fi tai 0503112250 (myös Whatsapp).

  Mukavaa kevään jatkoa ja kesän odotusta!
  - Vauhtiveikot.fi
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. VauhtiveikotFI

  VauhtiveikotFI Kansalainen
  KK Plus ADpack

  Liittynyt:
  8.8.2021
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  15
  Olemme jälleen laajentaneet valikoimaamme! Tällä kertaa olemme lisänneet kolme uutta yleismallista tuotetta: öljynkeruusäiliön, polttoaineen paineensäädin ja öljynjäähdytyssarja. Voit tutustua niihin tarkemmin täällä. Nämä yleismalliset tuotteet soveltuvat suurimpaan osaan autoista.

  Öljynkeruusäiliö on yksi parhaista tavoista pidentää moottorin osien elinikää. Moottorisi pysyy pidempään terveenä, kun öljyä ei pääse imusarjaan eikä sen kautta sylintereihin. Sylinteriin jähmettynyt öljy aiheuttaa polttoainekulutuksen nousua, tehon vähentymistä ja moottorin osien kulumista. Säiliön ansiosta voit myös helposti tarkastaa, että öljyn seassa ei ole mitään huolestuttavaa.

  Myymämme yleismallinen öljynkeruusäiliö on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista. Säiliön tilavuus on 0,75L. Öljykeruusäiliön tuotesivulle tästä.

  [​IMG]
   
  • Tykkään Tykkään x 4
 7. VauhtiveikotFI

  VauhtiveikotFI Kansalainen
  KK Plus ADpack

  Liittynyt:
  8.8.2021
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  15
  "Vanteet tekevät auton" on varmasti monelle melko tuttu lausahdus. Nyt onkin hyvä mahdollisuus ottaa tuosta kiinni ja siirtyä toteutukseen! Olemme lisänneet valikoimaamme vanteita suosituilla 5x112 ja 5x120 pulttijaoilla. Vanteilla jokainen saa muutettua autonsa tyyliä juuri haluamallaan tavalla. Vaikka kesä onkin siirtymässä taka-alalle, ei sen tarvitse tarkoittaa sitä, etteikö autosi voisi näyttää silti hyvältä! ;)


  [​IMG]

  Mikäpä muu kruunaa uudet vanteet paremmin, kuin kiiltävät uudet pultit! Myös pyöränpultit ja mutterit Vauhtiveikoilta!
  [​IMG]

  Mukavaa tulevaa syksyä Vauhtiveikkojen puolesta!
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 8. VauhtiveikotFI

  VauhtiveikotFI Kansalainen
  KK Plus ADpack

  Liittynyt:
  8.8.2021
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  15
  Nyt saatavilla myös laadukkaat Eibachin jousilla varustetut MTS Technik -alustasarjat! Kaikille MTS Technik -korkeussäädettäville alustasarjoille on viranomaisten myöntämä TUV-hyväksyntä. MTS -alustasarjat eivät ole ainoastaan laadukkaita. Niihin on muun muassa erinomainen varaosasaatavuus, joka tekee niistä järkevän hankinnan myös pidemmälle aikavälille. Tarjoamme MTS -alustasarjoille kahden vuoden takuun ilman kilometrirajoitetta!

  [​IMG]

  MTS Technik -alustasarjoja on saatavilla kolmella eri jäykkyystasolla: comfort, street ja sport.

  Kun halutaan ainoastaan madaltaa autoa uhraamatta arkista ajomukavuutta lainkaan, on comfort -sarja oikea valinta. Sport -sarja on ratakäyttöön tarkoitettu jäykkä alusta, jolla ajo-ominaisuudet saadaan aivan eri tasolle. Street -sarja on puolestaan kompromissi kahden edeltävän sarjan välillä ja siitä syystä se on suosituin jäykkyysaste. Street -sarjan alustalla voidaan parantaa ajo-ominaisuuksia ja madaltaa autoa juurikaan uhraamatta ajomukavuutta.

  Etsi omaan autoosi MTS Technik -korkeussäädettävä alustasarja verkkokaupastamme!
   
  • Tykkään Tykkään x 2

Jaa tämä sivu