Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Mistä antautui?

Terää pitävä lukkotappi enstöikseen.

IMG_20220814_185415_575.jpg
 
Lisännyt pihan valvontakameraan muistikortin nyt menee pihan liikkeet muistiin. Toinen vielä pöydällä, tarvii sähköä laittaa seinälle, niin saa etupihan kanssa kuviin.
Pari tollasta kameraa. Näytä liitetiedosto 101432
Kerro ihmeessä jos löydät siihen sopivat asetukset. Saman merkkinen ollu käytössä kohta pari vuotta, en ällyö mikä siinä tunnistusherkkyydessä on kun saattaa vuorokauden putkeen kuvata pelkkää tuulta ja vesisadetta, lintuja ja ampiaisia, pari pykälää herkyyttä eri kohtaan niin edellämainitut kuvaa vieläkin, ihmiset ja autot jää pois :rolleyes:
 
Meillä noi tontyyppiset kamerat kuvaa koko ajan, tallentimeen tulee vaan punanen merkki sille kohtaa missä on ollut liikettä.
Tallennusasetuksiin laittaa että kuvaa päälle, riippuens sitten muistin kokoluokasta paljonko mahtuu, meillä menee kuudesta kamerasta tallenustila täyteen kymmenenssä kuukaudessa, eli sen vanhempaa matskua ei löydy....
 
Perinnerakentamista. Koskaan ei ole ollut varaa rakentaa kunnolla, mutta kahteen kertaan on.

Kattoremonttia, päivä x.
 
Perinnerakentamista. Koskaan ei ole ollut varaa rakentaa kunnolla, mutta kahteen kertaan on.

Kattoremonttia, päivä x.
:)On kanssa huomattu että arvottomat rakennukset on sekä siunaus että kirous. Ilmankaan ei pärjäisi, ja korjaaminen on loputon suo.
Aamutuimaan mätin navetan feikkivinttisillan kyytiin. Johan siitä pari vuosikymmentä onkin aikaa kun sen viimeksi uusin.
Vinttiä ei enää ole, mutta näön vuoksi olen sitä pitänyt.
 
Melko reiluhkon öljyvuodon tukintaa , onnistu iha mukavasti vaikka alussa tuntuki jotta eioo oikotietä onneen.

Onneks on nykyaikanen kevyt invertteri nii ompa kevyt nostella paikasta toiseen.
IMG_20220815_160616_479.jpg
IMG_20220815_160635_441.jpg
IMG_20220815_160700_036.jpg
 
Kävin syyskuussa avattavan Puuilon ovea kokeilemassa jotta pääsiskö sisälle...
20220815_172254.jpg
 
Viime viikolla raivuulla löydetty ampiaispesä oli kuusessa jonka kaadoin. Semmonen ehkä 120 mm halkaisijaltaan, aikamoinen pörinä sen ympärillä kävi vielä aamulla kun yritin mennä ohi aiheuttamatta häiriötä. Pieni ala sen ympärille jää raivaamatta, ei huvita keräillä pistoksia enempää. Sen verran lämmin aamu oli että tankillinen riitti.
 
Todettu ilma kovin epäsuotuisaksi oikeestaan yhtään millekkään toiminnalle, toki suikkelilla vois jaksaa käydä postilaatikolla :autoilee:
 
Katolla. Ei oikein uskalla pitää nestetasapainoakaan ihan vaaterissa, ettei astu ruoteen ohi.
 
Pitänöö remontin korjuu keskeyttää , tais mennä moottorin vaihto hommiks...

Oletettavasti kampiakseli poikki ekan runkolaakerin takaa.
IMG_20220816_142100_317.jpg
 
Viinimarjat on nyt kerätty, syökööt räkätit loput. 4 sankollista on pakastimessa mehustusta odottamassa, tämä määrä saa riittää. Just äsken sain rantakiikunkin maalattua joten eiköhän tämän päivän touhuilut ole tässä, kanto vesien kanssa täytyy vielä tietenkin lehrata. Hiostavan kuuma oli päivä, kohta pulahdan kyllä uimaan.
 
Muksu tahto just tänään jatkaa fillaroinnin opettelua. Turhan lämmintä oli isän mielestä.
 
Polkusettomalla potkupyörällä oppii pikkupyöräilijä hyvin tasapainon alkeet ja polkutraktorilla oppii polkemaan. Noilla eväillä jo muutaman vuoden vanha traktorimies opettelee etenemisen alkeita:peukku:
 
Tämmöstä ilta puhdetta.
20220815_171456.jpg


Eli o renkaiden vaihto kaasu ja sammutus akseleille.
 
Takaisin
Ylös