PUHELIMISTA KOKEMUKSIA?

Viestiketju:
PUHELIMISTA KOKEMUKSIA?

Sampan xcover kakkonen oli entinen, isänpäivälahjaksi ostin xcover kolmosen.....ainakin kakkonen kesti mulla ilman huoltokäyntejä liki kolme vuotta, kahtoo ny sitten tän kolmosen kanssa...
 
Xcover 2 on pimennyt jossain vaiheessa viikonloppua, perjantaina töistä tullessa heitin sen hyllylle ja otin pyhäluurin käyttöön. Huomenna olisi metsähommiin lähtö joten otin puhelimen äsken esiin ja sehän oli sammunut. Akku varmaan tyhjä, siispä laturiin ja sitten tuli kummastus. Latauksen kuvaa ei tule, puhelinta ei saa käynnistettyä ja tietokoneeseen liittettynäkään ei tapahdu mitään. Saisiko tuon vielä elvytettyä vai joutaako jäteasemalle. Puhelin on rootattu, toista akkuakaan ei ole jolla voisi kokeilla.
 
Tapahtuuko mitään jos painaa jollain terävällä boottinapista? Meil jää joskus aakkeri jummiin ni sillä tokenoo...
 
Eipä vaikuttanut. Laitoin sen uudestaan johdolla tietokoneeseen ja nyt koneesta kuuluu vähän väliä se laitteen liitäntä-ääni, kuin johtoa kiinnitettäisiin ja irrotettaisiin koko ajan mutta mitään muuta ei tapahdu.
 
Olisko töpselihäiriötä ? Omas luminaattoris havainnut et pitää olla aika hyvin paikoillaan, et lataa...... Vaikkei ole ku reilu vuoden ikänen ......
 
Jaa-a, perjantaina luuri toimi vielä ihan normaalisti, ihme juttu :epätieto: Täytynee alkaa katsella seuraavaa työpuhelinta.
 
Ja tuo mikkisoffan OneDrive lienee ihan persiistä kuitenkin loppuin lopuksi, perkeles .....
 
OneDrive tosiaan on nyt alkanut vähän tökeksiä. Kuvat siirtyi ennen ihan luotettavasti Driveen, vaan ei enää. Välillä menevät ja sitten taas ei. On jopa usbipiuhaa alettu tarvitsemaan silloin tällöin tai useimmiten. Iheme juttu. Luuri on Nokia Lumia 930.
 
Mul on Lumia 920 toiminu varsin hyvin liekö jo yli kolme vuotta. Eillopin aikaan sen Teppanan nimeä käyttävältä ropotilta tilasin ku muuten ei kaupoista saanu ja Teppana lähetytti mulle ja mammalle yhdet ja sithän se läks itekki pois:ilo:.

Kerran kävi tzchekkiläs näytön vaihdon ja se mäni takuuseen, vajaan viikon ol reissussa ja kaik muisti ol mänt tyhjäks mut siitä asti on pelannu hyvin. Viikko sitten jumeutu puoleks tunniks mut viel virkos eli uutta pitänee alkaa selvittää. Kamera pitäs olla hyvä eli kuvia ja videoita otan kännyllä pääasiassa harvoin muuta aparaattia siihen hommaan käyttäen.

Samsunki se taitaa olla nyt aika toimiva ja suosittu, missähän mallis olis hyvä kamera
 
Samsungit meidän nuorisolla ei oo oikein kestäneet, sitä micro- usb- liitintä on korjuutettu useasti, laturit samoin pimenneet. Huawein Honorit on pelanneet moitteitta
 
Sampan xcover kolmonen o pelannu ihan hyvin...se ettei ne microusbit kestä, on syytä enempi kattoo peiliin.....taskussa kuulokeliitäntä vääntää sitä usbia ihan kivasti...kokemusta on.
 
Huawai P8 lite, Elisa/Saunalahdella tarjoukses 145€.
Onko kokemuksia, kannattaako sekaantua?
Kamera pitäs olla hyvä?
 
Noi lite- mallit semmosia karsittuja ominaisuuksiltaan, Huaweista ei pahaa sanottavaa, ittellä honor 4x millä nytkin näpyttelen ja nuorisolla pari Huaweita, eivät ole saaneet niitä (vielä) rikki.
 
Kaikkihan mainospuheiden mukaan hyviä on ..... Vasta vuoden-parin käyttö kertoo lopullisen totuuden .....
 
Lumia 930:ssä nyt päivitettynä win 10. Ihan kuin akku kestäisi pidempään. Ihan musta-tuntuu havainto, vailla sen tarkempaa analyysiä.
 
Takaisin
Ylös