NETTIKONE, ym myyntipalstat,kaikille koneille, tai liittyvä , ei pelkästään traktorit

Viestiketju:
NETTIKONE, ym myyntipalstat,kaikille koneille, tai liittyvä , ei pelkästään traktorit

Appiukko oli aitaamassa Rovajärvellä maalialuetta, ettei poromiehet aja tokkia tykinruuaksi. Edessä oli jänkää, mihin ei kaivurilla ollut asiaa. Kaivuri kiersi jängän ja kuski jätti koneen yöksi metsään, melko kauas jängältä. Mäntyä kasvoi ihan kunnolla ja maa vaikutti kovalta. Aamulla kun tulivat työmaalle, näkyi kaivurista vähän puomia. Toisella kaivurilla luiskan kaivoivat ja metsästä puuta alle reilusti kannattamaan. Sieltä sitten vissiin parilla kaivurilla kiskoivat koneen ylös. Huoltomies Rovaniemeltä oli jo odottamassa ja tunnin päästä pintaan noususta kone jo kävi. Ajamalla se vissiin oli tien varteen sieltä tullut.
 
Turvesuolla upotin kaivinkoneen keskelle sarkaa ja kesken siirtoajon. Putosi aika vauhdilla lattiaa myöten. Vähän sähköpylväitä otettiin sinne alle, että saatiin ylös.
 
Saattaa olla jonkinverran sähköjumppaa tuon kanssa jos liikkeelle joskus saakin:D
Onkin mielenkiintoinen siivota toi suolieju pois. Kaikki liitokset saa käydä läpitte ton jäljiltä. Jos ehditty sammuttaan niin sähkölaitteet voi olla ehjiä.
Aikoinaan yks jokeen sukeltanut oli työmaalla, ei ehtiny ihan ajoissa sammuttaan mutta moottori ei sentään hörpänny vettä. Webaston piirikortti oli ainoo hajonnu. Omistaja itse purki hytistä penkin ja verhoilut pois sekä kävi kaikki sähköliittimet läpitte. Meille jäi muiden korjaus. Ton jälkeen teki hommia useemman vuoden ja vaihto uuteen.
 
Aika paljon pitää akkuihin lisäillä, että on taloudellisesti kannattavaa. Akkuvesi maksaa selvästi alle euron litralta, enkä edes muista milloin olisin lisäillyt vettä. Vitosen kannnu lienee ollut jo useamman vuoden, vaikka noita vehkeitä on aika monta, missä akku on. Alkaa olla kaikki ainakin omien laiiteden akut suljettuja, ja lataussäätimet lienee kehittyneet, kun tuntuu, ettei avoimistakaan akuista nykyään edes vähene vesi.
 
No eipä itellä ole huollettavaa akkua kuin nuo "aurinkosähköjärjestelmän" rollssit. Toisaalta jäähdytysnesteet tulee lantrattua akkuvedellä.

Eikä sitä tiedä miten paljon ystäviä saa vaikka Paukepäivillä kun ottaa vähän akkuvettä mukaan.
 
Tuollaine laite kun olisi, johon lisätään vaan vettä, sekä jauhoja ja putken päästä tulis premium Laageria 5,2 til.%
 
No tämä taitaa olla halvin ~99eur tai jotain. Pönttön laitetaan rankki/mäskit, jätetään käymään ja sit nakataan jääkaappiin josta voipi sitten lasketella suoraan tuoppiin. Ei tartte pullotella.

Tuo kuvakaappaus oli jostain blogista jossa myös luki kommentissa:
"Vaimo kysy haluanko tollaisen joululahjaksi. Näyttää paskalta enkä usko että tulee hyvää kaljaa."


upload_2022-1-20_10-42-38.png
 
No tämä taitaa olla halvin ~99eur tai jotain. Pönttön laitetaan rankki/mäskit, jätetään käymään ja sit nakataan jääkaappiin josta voipi sitten lasketella suoraan tuoppiin. Ei tartte pullotella.

Näytä liitetiedosto 90149
No kun siihen pitäis saada makuakin, tiskivettä saa kaupastakin (saa kyllä ihan oikeaa tavaraakin).

Mutta taidan kehitellä sahtiosastoa.
 
Ei olis varmaan Sežanan kommunistisen keskuskomission jäsenet 5-vuotissuunielmaa tehdessä arvanneet mihin hintaan tekele vielä nousee.
 
Takaisin
Ylös