ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

Viestiketju:
ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

Taitaa olla tuo huono lasin putsaus silta kohtaa kun on aurauskalustoa väistelty, toivottavasti ei ole tienpäällä ollut noin ja kesäkumeilla.
 
Aiwasthinkingin pitää kyllä nyt käydä ottamassa renkaan kyljestä kuva.

Kitkakumit ne ovat kesärenkaatkin... :D
 
Kateltiin vaimon kanssa kun se mateli auton viereen, piti ajattelutauon, valui auton taakse, avasi peräluukun, otti harjan ja alkoi verkkaisesti putsata laseja kuin luontofilmin laiskiainen... Fredde ehti jo aurata naapurin pihan ennen kuin tojo liikahtikaan.

Suomityttö olis peruuttanut ovesta tähystäen tielle ja käyttänyt väistöajan auton putsaamiseen lumesta.
 
En sinuna olisi ihan noin avoin viestiketjussa joka on avoin kaikelle intternetille ja jonka sisältö löytyy googlella..

Siinä se onkin tekijä joka löytää sen paikan tallista missä numerot on ja ne on lyijjykynällä kirjotettu pienellä tekstillä, saattapi vaatia seinän pesua että näkis ne ym. järjestelyä..
 
Varmaan mennyt ohi, mutta mikä se sun käyttis on?
En tiedä, mutta ainakin johonkin volvoihin kuullut tehtävän uivista sylinteriputkista ei uivia, ja joku samantapainen homma tähän käyttikseenkin tehty. Niin veikkaan volvo. Tosin tuon sähkönsyönnin perusteella voisin veikata bmw :D
 
Olikos joku haitaribussi sellainen, missä moottori ja veto oli siellä peräosassa? Voi olla hauska linkuttaa talvella... :autoilee:

Yhen sellassen oon purkannu, mersun alustalla. Norjasta uitettu, oli jonkun mönkkäri/kelkkafirman esittelyautona, julkasin täällä joskus kuvankin.
 
Takaisin
Ylös