Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Jonottanu.... Ei mahdu pihaan...

IMG_20211207_072525.jpg
 
Sehän on ihan kohtuullinen viikko jos on vain 5 maanantaita, kuudes jo sylettää ja setsemännen jälkeen onkin viikko jo lähes pilalla. :)
 
Akun vaihtoon keikka kivasti aamupäivästä. Kävin akun IhanKaikistaHuonoimmasta ja eiku keikalle , paikallepäästyä oven takana ootti näky kun ko. yrityksen venäläisvahvistus hakkuutti Lindeä starttiboosterilla nii jotta sai käsiä jo lämmitellä laturin päällä , kohteena kuitenni semmonen täysin sähköohjattu trukki :facepalm::hermot: esitteli palaneita sulakkeita ja kertoili tarinoita omallaan kielellään...

Oletusarvona oli jo siinävaiheen että saa soittaa viisaammat paikalle , mutta eipä mitä. Vaihoin akun ja varovasti virtoja pääle , ei syty vikavaloja eikä koodeja joten eiku konheet tulile ja hommat jatkuu.
 
Tuhti tyhjennetty. Kuulemma tulee täytenä takaisin jossain vaiheessa, onneksi eräät tuttavat jaksaa auttaa tälläistä itsensä k*seen hommannutta toisaikaista änkyrää...
 
Valkopippuri lienee perinteinen lisäaine, mutta voisi kuvitella, että mitä vahvempaa scoville-asteikolla lisuke on, niin sitä tehokkaampi.

Tosin kittaajankin pitää ottaa huomioon, että kitti on hottia.
Ennen on riittänyt, että heti maalannut, ja nytkin kerkes ikkunat sisällä kuivaan, mutta silti kaivoivat kitin esiin.
Täytyy paikkauksen yhteydessä maustaa jollain. Ja hitto kun olen niitä vielä ruokkinutkin.
 
Pellavaöljykitti kelpaa tinteille mainiosti, en sitten tiiä syökö ne sitä vai rakentaa siitä jotakin.
Rasvan tarpeeseen pakkasella syövät. Laita talipalloja tarpeeksi tarjolle, jos parempana rasvana sitä söisivät.
 
Takaisin
Ylös